Grup de danses Ontinyent i Rondalla de Baladre de Muro. Foto: Paula Felipe

“Cultura de Barri” intensificarà la seua programació amb el X Festival Ontijazz

La propera setmana s’intensificarà la programació de “Cultura de Barri” amb l’inici del Festival “Ontijazz”, una iniciativa organitzada per Ad Libitum i l’Ajuntament d’Ontinyent amb l’edició del X aniversari i la III en memòria del seu impulsor Luis Martínez. Seran dues nits on es comptarà amb concerts a la Plaça de la Concepció els dies 19 (“Miquel Asensio Quartet” a les 23:00h) i 26 (“4 Snack Time” a les 22:00), amb la possibilitat de gaudir de menus especials elaborats per El Taulell, El Tinell i Wait, eatabliments on es poden fer prèviament reserves.

Al marc de “Cultura de Barri” venen tenint lloc des del passat 1 de juliol diverses activitats culturals de la mà de diverses associacions i entitats de la mà de l’Ajuntament, com van ser un concert del grup “El Raval” a la Casa de Cultura de Sant Rafel (dia 1), la projecció del documental “Tigernuts” a càrrec de l’Associació Veïnal del Poble Nou a la Placeta dels Capellans (dia 3); la de la pel·lícula “Tadeu Jones II” organitzada per l’Assocoació Veïnal de Sant Josep al pati del col·legi Vicent Gironés; dos concerta de l’Estiu Musical que organtiza l’Agrupació Musical d’Ontinyent amb el patrocini de l’Ajuntament (un concert d’acordions a la Plaça de la Coronació el dia 6 i un concert de bandes seniors amb l’Agrupació Musical de Sedaví el dia 7 al Parc Pere IV); i l’espectacle “Retrobem la Nostra Música” amb el Grup de Danses d’Ontinyent i la Rondalla Baladre de Muro a la Plaça de Sant Roc també dissabte dia 7.

Les properes activitats seran les projeccions de “El ultimo Abrazo” a l’antic Cinema Pere (aquest dimarts, a les 22:00); la pel.lícula “Wonder” al pati del col·legi Vicent Gironés (dijous a les 22:00); el concert de la Intokables Big Band a la Plaça de la Concepció divendres a les 23:00 i el I Festival de Rap “Festocho” dissabte a les 21:00 al Parc Ausias March. La regidora coordinadora de Política per a les Persones, Sayo Gandía, i el regidor de Cultura, Àlex Borrell, animaven a la ciutadania a gaudir de les diferents activitats previstes per als propers dies.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprova per unanimitat la restauració i modificació d’usos de la Finca Fuset

El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprovava per unanimitat la restauració i modificació d’usos …