30/05/2024 - 14:06
Més

  Catorze productors i sis restaurants en la Fira Gastrònomica de la Vall d’Albaida a Benigànim

  Altres notícies

  Este cap de setmana, Benigànim acollirà la XVIII Fira Gastronòmica de la Vall d’Albaida que se suma a la XVI Mostra d’Artesans i Oficis. Una voluntat de sumar per a crear sinèrgies i fer de la localitat un pol d’atracció durant el proper cap de setmana. Se seguix així el model iniciat l’any passat quan Bèlgida va acollir amb èxit la Fira Gastronòmica. Com explica el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar: «centrar-la en un poble era quedar-se curts, la fira gastronòmica és un excel·lent complement, quan no un revulsiu per a les que celebren els nostres pobles». De fet, ja hi ha interessats per a acollir les pròximes edicions.

  Al parc de la Beata, 14 expositors i 6 restaurants oferiran els seus productes als assistents des del dissabte a migdia quan està prevista que la inaugure la Directora General de Turisme Raquel Huete. Fins al diumenge a les 21 hores, hi haurà cercaviles, espectacle de carrer, tallers d’herbes mengívoles i degustació d’oli i actuacions musicals com les dels grup Eñe i Amanida Suit. L’alcaldessa de Benigànim, Amparo Canals, ha convidat la població de la comarca a acudir i s’ha mostrat encantada d’acollir la fira «perquè fem comarca i donem a conéixer tot allò que sabem fer en els nostres pobles».

  La XVI Mostra d’Artesans i Oficis de Benigànim, a la plaça Major i els voltants, oferirà als visitants artesania, demostració d’oficis, propostes associatives, animals de granja, tallers i jocs perquè les famílies puguen disfrutar d’un cap de setmana a prop de casa, sense problemes d’accés i aparcament i que enguany, a més, compta amb l’alicient de la Fira Gastronòmica de la Vall d’Albaida que organitza SOPROVA.

  Font: Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -