Aquest divendres es coneixerà el guanyador del 21 Premi de Literatura Eròtica de La Vall d’Albaida

0

Els 30 participants en el 21 Premi de literatura eròtica mantindran la incertesa sobre el veredicte del jurat fins aquest divendres, 26 de juny, quan la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida farà pública la decisió en un acte que tindrà lloc al parc Enric Valor de Bèlgida a les 21.00 h. La creativitat, la imaginació, la música i l’erotisme seran els principals ingredients d’una cita esperada a la comarca i que “any rere any es converteix en un símbol d’identitat que marca l’inic de l’estiu a les nostres terres”, segons Juan A. Puchades Arce, president en funcions de l’entitat organitzadora.

Qualsevol persona interessada pot sol·licitar invitacions a l’Àrea de cultura de la Mancomunitat mateixa abans del dia 24 per tal de gaudir d’un complet espectacle conduit per la presentadora Arantxa González, on es combinaran, com és habitual, la sensibilitat, la passió, la sensualitat i l’exotisme amb tot un seguit de sorpreses que aniran descobrint-se a poc a poc. El saxo de Miguel Just, i la veu i guitarra de Pablo Gisbert acompanyats per Miriam Albero, seran els encarregats d’amenitzar l’acte basat en les cançons eròtiques que recorreran diferents temps i estils amb diferents idiomes. “Es tracta d’un acte màgic i innovador amb una excel·lent posada en escena en la nit més sensual de la comarca”, tal i com apunta Puchades.

Per a la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, la vetllada “respondrà a un guardó arrelat a la comarca dintre del panorama literari valencià, amb un alt prestigi per la seua trajectòria i afamat per ser l’ únic en el seu gènere a tot Espanya i, al mateix temps per l’alta participació, el que índica l’interés en participar per part dels autors en aquestes propostes narratives”

A més, Juan A. Puchades emfatitzat, el premi de literatura eròtica en un “ritual que segueix el cicle anual i arriba al seu zenit amb el veredicte del jurat”, ha continuat: “es tracta un esdeveniment “destacat i singular” que incideix en l`àmbit cultural, polític, econòmic i social de la Vall d’Albaida i d’altres comarques veïnes, a més a més “és una nit d’estiu on es reviu la passió, l’erotisme i la sensualitat de forma atractiva i innovadora”. Per això, el màxim dirigent de l’ens comarcal anima “a tots els veïns a sumar-se a esta festa de les lletres, a gaudir de la fresca i de l’espectacle combinant la cultura amb l’articulació i la convivència comarcal”.

Ací et deixem la gal·la de l’ultim premi al 2013