Agullent celebrarà una consulta ciutadanta per a decidir la modificació de les dades de festes

0

El ple de la corporació d’Agullent ha aprovat per unanimitat permetre la celebració d’una consulta ciutadana relativa al canvi de dates de les Festes de Setembre. Aquesta consulta ciutadana ha estat demanada per 705 veïns i veïnes del poble (37% del cens), i avalada per totes les associacions representades al Consell de Participació Ciutadana.

La consulta, que es celebrarà el diumenge 30 de juny, té com a objecte decidir si es modifiquen les dates en què es celebren les festes de Setembre (actualment el 3, 4 i 5), i que aquestes passen a festejar-se tots els anys, el primer cap de setmana de setembre.

El Consell de Participació Ciutadana ha creat una Comissió Organitzadora de la Consulta que serà l’encarregada de promoure i organitzar l’acte. A la consulta hi podran votar totes les persones empadronades a Agullent a data 1 de juny i que hagen acomplert els 18 anys. La Comissió Organitzadora, una vegada realitzat l’escrutini, traslladarà els resultats de la consulta al plenari de l’ajuntament, i aquest decidirà en conseqüència.

La consulta es realitzarà el diumenge 30 de juny de 10h a 21 hores a la Casa de la Cultura d’Agullent.

Publicitat