28/11/2023 - 15:04
Més

  Agullent acull una exposició de la Universitat de València sobre la Vall d’Albaida

  Altres notícies

  La Casa de la Cultura d’Agullent acull des d’aquest divendres 5 de setembre i fins el dia 26 de setembre l’exposició “La Universitat de València i els seus entorns comarcals: La Vall d’Albaida”. Una proposta expositiva, que ha comptat amb el suport de l’IEVA, i que intenta ser un recull dels principals trets del territori i pobles emmarcats a la Vall d’Albaida.

  L’exposició, impulsada pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la UV, fa incidència en els principals trets geogràfics, històrics, filològics, artístics, econòmics, ecològics i sobretot socials que configuren la comarca, i que ajuden a comprendre millor com s’ha forjat la seua realitat actual.

  L’exposició, que serà inaugurada aquest divendres 5 de setembre a les 20 hores, permetrà als visitants conèixer en més profunditat aspectes concrets de la comarca de la Vall d’Albaida com la seu pluviometria o la seua evolució  demogràfica, la seua arquitectura senyorial, la història del ferrocarril Xàtiva-Alcoi, la seua flora i fauna o les seues festes i esports tradicionals. L’horari de l’exposició serà, durant els dies de les Festes del Miracle d’Agullent, de 12:30h a 14:30h i de 19h a 21h. L’horari habitual de la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura serà la resta de dies de dilluns a divendres de 17h a 20:30h.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -