Els diputats del pp Evarist Navarro i Elisa Díaz, junt a Mercedes Pastor

Valoració del PP: Imputació de l’alcalde d’Ontinyent Jorge Rodriguez

Des del Partit Popular d’Ontinyent respectem la presumpció d’innocència, també defensada per a altres polítics que s’han vist esguitats en casos de corrupció. El problema és que el llistó que el propi partit socialista va fixar és molt alt i molts dels quals ara es queden muts s’enfronten a la necessitat de ser coherents davant els ciutadans.

Si abans un imputat havia d’estar apartat de la política i de la gestió pública el cas que ens ocupa no és menor.

Jorge Rodríguez, alcalde d’Ontinyent, està en llibertat amb càrrecs, imputat per prevaricació i malversació de cabals públics, té una causa oberta per irregularitats en la contractació de personal directiu de Divalterra i haurà de comparèixer cada vegada que siga requerit pel jutjat de València.

Insistim que respectem la presumpció d’innocència, però la veritat és que ara, enfront d’aquesta imputació dels delictes de prevaricació i malversació de fons, haurà d’obrar en conseqüència i honestedat.

Si per als altres el PSOE va demanar la dimissió immediata i poc menys que l’escarn públic ara es veu obligat a aplicar-se la mateixa rasadora, la qual cosa va fer l’ex alcalde de Benidorm en ser imputat per prevaricació administrativa.

No cal oblidar a més que el partit socialista li ha donat de baixa de militància en el PSOE.
Esperem que Jorge Rodríguez seguisca l’exemple que demanava per als altres, siga coherent i no s’enroque en la situació de mantenir-se com a alcalde imputat en l’ajuntament d’Ontinyent alguna cosa que no és bo per a la ciutat ni per a la seua projecció com a capital de la comarca.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Es requereix als propietaris de 120 parcel·les i solars que les netegen

L’Ajuntament d’Ontinyent ha enviat requeriments a 90 persones propietàries d’un total de 120 parcel·les i …