04/05/2024 - 20:36
Més

    Alerta d’una possible captació irregular de clients a Ontinyent per part d’una empresa de gas natural

    Altres notícies

    La Regidoria de Consum de l’Ajuntament d’Ontinyent ha alertat a la ciutadania de la realització d’una possible venda irregular a domicili per part d’una empresa comercialitzadora de gas natural. Des de l’Ajuntament s’ha detectat que esta empresa podria estar utilitzant un registre d’entrada municipal com a suport documental per realitzar les seues ofertes. En aquest sentit, la Regidoria de Consum vol advertir a la ciutadania que esta empresa és totalment aliena a l’Ajuntament d’Ontinyent, el qual no ha autoritzat expressament esta empresa per treballar a la ciutat.

    La regidora de Consum, Virtudes González, ha recomanat a la ciutadania “que quan es reben a casa visites comercials no demanades, no signe cap document a no ser que estiguen molt convençuts del producte que van a adquirir”. En cas d’haver signat algun document, existeix la possibilitat de desistir del mateix en el termini de 7 dies naturals, podent ampliar la informació al respecte a l’oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ubicada al Carrer Maians 19, baix, d’Ontinyent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -