22/10/2024 - 19:46
Més

    Antonio Ferri dona noves obres al museu i les exposa a la Sala Joan de Joanes de Bocairent

    L’artista valencià Antonio Ferri ha realitzat una nova donació de 80 obres al museu dedicat a la seua trajectòria artística a Bocairent, la seua localitat d’infantesa. Per a celebrar aquesta donació, la Sala Joan de Joanes acull fins al pròxim 3 de novembre una exposició representativa d’aquestes obres, incloent algunes de les seues últimes creacions.

    L’exposició, que mostra al voltant de 25 obres, ofereix un recorregut pel moment de maduresa creativa de Ferri, destacant la seua capacitat per donar volum als tons grisos tant en peces abstractes com en figures inspirades en el Quattrocento. Aquesta tècnica personal i singular es reflecteix en les superfícies monocromàtiques i en les trames que l’artista utilitza, convertint la visita a l’exposició en una experiència artística apassionant.

    Inauguració i creació de l’Associació d’Amigues i Amics del Museu Antonio Ferri

    El passat divendres 18 d’octubre, es va celebrar l’acte d’inauguració de la mostra amb la presència de l’artista, esdeveniment que va servir també per a presentar en societat la Associació d’Amigues i Amics del Museu Antonio Ferri de Bocairent. Aquesta nova entitat, oberta a la participació de qualsevol persona interessada, naix amb l’objectiu de dinamitzar la col·lecció del museu, oferint suport i assessorament a l’Ajuntament de Bocairent en la gestió i organització d’activitats que posen en valor tant l’obra de Ferri com el potencial cultural i turístic de la localitat.

    L’art contemporani d’Antonio Ferri

    Ferri és considerat una de les figures més destacades de la pintura contemporània valenciana, amb una trajectòria artística que l’ha portat a exposar en nombrosos països, incloent els Estats Units i Dinamarca. La seua vinculació amb Bocairent es manté viva a través de les seues donacions al museu local, on es poden admirar les obres que representen les diferents etapes de la seua carrera.

    Segons fonts de la nova associació, “capbussejar-se en l’art de Ferri està a l’abast de qualsevol persona i esdevé una vivència apassionant, especialment en aquesta exposició que recull tota l’experiència d’una trajectòria artística única”.

    Si vols gaudir de les últimes creacions d’aquest destacat artista, pots visitar la mostra a la Sala Joan de Joanes de Bocairent fins al pròxim 3 de novembre. Aquesta exposició és una gran oportunitat per endinsar-se en el món de l’art contemporani i conéixer de prop una de les figures més influents de la pintura valenciana.

    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Les festes de Sant Carles d’Ontinyent cancel·lades per discrepàncies entre la junta i el clero

    Les festes de Sant Carles, que s'han celebrat al barri d'Ontinyent des de 2010, han sigut cancel·lades aquest any...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -