22/10/2024 - 19:41
Més

    Gala de l’Esport d’Ontinyent 2024: reconeixement a dos campions mundials locals

    Els esportistes Amador Martínez i Xavier Llopis seran els protagonistes dels reconeixements especials en la Gala de l’Esport d’Ontinyent 2024, un esdeveniment que destaca les figures més importants de l’esport local. Aquesta celebració tindrà lloc el pròxim divendres 25 d’octubre a les 19:30 hores al Teatre Echegaray, on 26 clubs locals premiaran els esportistes i equips més destacats de l’any.

    Premis especials per a campions mundials

    Amador Martínez, que va aconseguir el bronze en la categoria Master 50 dels Campionats Mundials de Cursa d’Obstacles celebrats a Costa Rica el passat mes d’agost, serà un dels homenatjats. La seua proesa va tindre lloc en la prova standard i modalitat individual, completant un recorregut de 15 quilòmetres i 40 obstacles en menys de 1h 30 minuts.

    Per la seua part, Xavier Llopis, campió mundial de Marxa Nòrdica en la categoria Master 50, també rebrà un reconeixement especial per la seua destacada actuació en el campionat celebrat al setembre a Finlàndia. Llopis es va imposar en la prova de 21 quilòmetres, aconseguint la primera posició després de completar el recorregut en 2 hores i 23 minuts.

    Un esdeveniment per promoure l’esport local

    La Gala de l’Esport, que cada any té com a objectiu promoure l’activitat esportiva a Ontinyent, serà presentada novament pel conegut periodista valencià Xavi Blasco, qui ja va exercir de mestre de cerimònies en l’edició anterior. El regidor d’Esports, Ferran Gandia, ha destacat la importància de la gala per reconéixer a les persones que han destacat dins de les seues modalitats esportives, tant a nivell local com internacional.

    “La participació de Xavi Blasco, un gran professional amb una àmplia trajectòria, és un valor afegit per a la gala. L’any passat va ser un mestre de cerimònies excepcional, i estem molt contents de comptar amb ell una vegada més”, ha afirmat Gandia.

    Una gala amb animació i sorpreses

    L’acte comptarà, a més, amb l’animació del grup Masters Ballet, que oferirà diverses actuacions tant dins com fora del teatre per tal de donar dinamisme a l’esdeveniment. També s’habilitarà un espai de “photocall” perquè els assistents puguen fer-se fotografies i es conclourà amb un refrigeri una vegada finalitzada la cerimònia.

    Els esportistes i equips locals que rebran els premis en representació dels seus respectius clubs també tindran el seu moment de protagonisme durant la gala, en un acte que sempre genera molta expectació dins de la comunitat esportiva d’Ontinyent.

    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Les festes de Sant Carles d’Ontinyent cancel·lades per discrepàncies entre la junta i el clero

    Les festes de Sant Carles, que s'han celebrat al barri d'Ontinyent des de 2010, han sigut cancel·lades aquest any...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -