18/10/2024 - 10:53
Més

    Ibi acollirà el 3r Encontre Clients-Proveïdors de la Comunitat Valenciana el pròxim 14 de novembre

    El pròxim 14 de novembre, la localitat d’Ibi es convertirà en l’epicentre del teixit empresarial de la Comunitat Valenciana amb la celebració del 3r Encontre Clients-Proveïdors, una iniciativa impulsada per diverses associacions empresarials comarcals, entre les quals es troba COEVAL. Aquest esdeveniment, que tindrà lloc a la seu d’IBIAE, és una oportunitat única per a les empreses de la regió per potenciar les seues oportunitats de negoci basades en la proximitat.

    Després de l’èxit de les dues edicions anteriors, aquesta tercera trobada busca continuar fomentant les relacions comercials entre empreses de la Comunitat Valenciana, afavorint el creixement socioeconòmic dels territoris participants. Les entitats organitzadores, que inclouen associacions com ASECAM, ASEMVEGA, CEDELCO, CEDMA, COEVAL, FAES, FEDAC, FECAP i IBIAE, han treballat per fer d’aquesta trobada un referent en la connexió del teixit productiu valencià.

    Un espai per crear sinergies locals

    El principal objectiu d’aquest encontre és potenciar els negocis de proximitat. Les empreses que participen podran descobrir nous col·laboradors, proveïdors o clients, amb els quals establir relacions comercials que minimitzen els costos logístics i ajuden a generar ocupació i riquesa en les comarques implicades.

    L’esdeveniment es basa en una iniciativa que ja ha tingut èxit en àmbit comarcal, especialment en zones com la Vall d’Albaida, l’Alcoià-Comtat i la Foia de Castalla, i que ara s’ha convertit en un referent autonòmic en connectar empreses de la Comunitat Valenciana. En l’edició anterior, celebrada a Gandia, es van realitzar 700 reunions entre empreses, i un 90% dels participants van considerar que havien trobat possibles socis comercials per a futurs negocis.

    Inscripcions obertes fins al 20 d’octubre

    Les empreses interessades a participar tenen fins al 20 d’octubre per inscriure’s a través del portal oficial: encuentroclientesproveedorescv.com. Una vegada inscrites, les empreses seguiran un procés organitzat en diverses fases per facilitar la creació d’agendes personalitzades de reunions:

    • Fase 1 (21-27 octubre): Les empreses inscrites rebran un llistat de possibles socis comercials per seleccionar les reunions.
    • Fase 2 (28 octubre – 3 novembre): Es podran acceptar o rebutjar les sol·licituds de reunió rebudes.
    • Fase 3 (4-8 novembre): Les empreses rebran la seua agenda definitiva de reunions personalitzades.

    L’encontre es desenvoluparà en un ambient professional i eficient, en què les empreses podran establir contactes sense cap cost, una oportunitat excel·lent per a millorar la seua xarxa de col·laboradors.

    Un impuls per al creixement local

    Aquest tipus d’esdeveniments són fonamentals per reforçar el creixement empresarial de proximitat, ja que permeten establir vincles comercials forts amb altres empreses de la mateixa regió. Gràcies a iniciatives com aquesta, es redueixen els costos logístics, es fomenta l’ocupació local i es genera riquesa en les comarques de la Comunitat Valenciana.

    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El parc del Llombo portarà el nom de Juan Carlos Ferrero, tenista il·lustre d’Ontinyent

    El tenista ontinyentí Juan Carlos Ferrero, reconegut internacionalment pel seu triomf a Roland Garros el 2003 i per haver...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -