06/10/2024 - 18:25
Més

    Un motorista de 28 anys mor a la CV-60 després de caure a la rotonda de l’Olleria

    Un motorista de 28 anys mor en un accident hui a la rotonda de l’Olleria, a la CV-60

    Hui de matí s’ha registrat un tràgic accident de trànsit a la CV-60, a l’altura de la rotonda de l’Olleria. Segons fonts oficials, un jove de 28 anys ha perdut la vida després de caure de la seua moto.

    L’avís s’ha rebut al voltant de les 6.50 hores, quan una trucada ha alertat els serveis d’emergències de la presència d’un motorista ferit a la rotonda situada al quilòmetre 0 de la carretera CV-60. A l’arribada dels equips d’emergència, el motorista estava sagnant i en estat molt greu.

    Una unitat del Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU) s’ha desplaçat fins al lloc de l’accident. Malgrat els esforços del personal sanitari, que ha intentat reanimar el jove, no ha sigut possible salvar-li la vida i han certificat la seua mort al lloc dels fets.

    Les autoritats investiguen ara les circumstàncies de l’accident per tal de determinar què ha ocorregut exactament. Fins al moment, no es disposa de més detalls oficials sobre les causes de la caiguda.

    - Advertisement -

    Últimes notícies

    00:04:59

    Cap de setmana cultural a Ontinyent: sainet, bandes de música i concert d’Andreu Valor

    Aquest cap de setmana, Ontinyent comença a celebrar el 9 d’Octubre amb una sèrie d’activitats culturals que inclouen teatre,...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -