02/10/2024 - 16:27
Més

    Els veterans del CAVAOntinyent brillen en el 15K Nocturn de València

    Altres notícies

    Els atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic continuen mostrant la seua gran forma a les competicions d’aquesta temporada. El dissabte 29 de setembre, onze corredors del club van participar al 15K Nocturn de València, aconseguint resultats destacats en una de les proves més populars del calendari atlètic valencià.

    Entre els participants del club, va destacar la victòria de José Serrano en la categoria M50, amb un temps espectacular de 56’23’’, el que li va permetre assolir el triomf en la seua categoria i mantenir-se entre els millors del circuit.

    A més, Nacho Pastor va aconseguir una meritòria quarta posició en la categoria M40, amb un temps de 50’04’’, ocupant el 18é lloc de la classificació general, un resultat que posa de manifest el seu gran estat de forma i competitivitat.

    També cal mencionar la participació d’altres membres del club, com Rubén Barber, que va finalitzar en la 49a posició de la classificació general, així com Pilar Micó, que va finalitzar en la 21a posició en la categoria M50 femenina.

    A més dels mencionats, altres atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic que van completar el recorregut de 15 quilòmetres van ser Marc Reig, Gonzalo Martí, Javier Garcia, Ferran Gandia, Josep Porto i Vicent Llobregat, demostrant així la força del club en una prova exigent i competitiva.

    Aquestes actuacions reflecteixen el bon moment que travessa el club d’Ontinyent, on tant veterans com joves estan treballant dur per a preparar les pròximes cites esportives. Després de la participació recent al Cross de Sant Rafel, on van destacar les categories més joves, els resultats al 15K Nocturn mostren la consolidació del club tant en proves de cross com de carretera.

    La carrera, que es va disputar per les principals avingudes de la ciutat de València amb un ambient festiu, va comptar amb una gran afluència de corredors de tot el territori, oferint una experiència única per als participants, que van recórrer la distància en horari nocturn.

    El CAVAOntinyent continua així el seu camí cap a nous èxits i reptes, mantenint el compromís d’impulsar l’atletisme a Ontinyent i donar visibilitat als grans resultats dels seus membres en diferents competicions. Aquesta participació a València és una mostra més de l’alt nivell competitiu i la perseverança d’aquests atletes, que representen amb orgull la nostra ciutat i comarca.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Augmenten els accidents amb porcs senglars en el tram de la CV-81 entre Bocairent i Ontinyent

    Dos accidents en 48 hores confirmen el risc del pas de porcs senglars en la CV-81 La presència de jabalins...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -