02/10/2024 - 14:34
Més

    Robatoris en Albaida: La Guàrdia Civil recupera 40.000 euros en tèxtil sostret

    Altres notícies

    Detinguts els responsables dels robatoris en una empresa tèxtil d’Albaida

    La Guàrdia Civil de València ha detingut dos homes com a presumptes autors de dos robatoris en una empresa tèxtil d’Albaida. Els detinguts, de 28 i 30 anys, i de nacionalitat espanyola, van sostraure productes tèxtils valorats en 40.000 euros, incloent diferents barnussos, llençols i cobertors. Els fets van tindre lloc a principis de setembre, quan es van cometre dos robatoris consecutius en les instal·lacions d’aquesta empresa seguint un mateix modus operandi.

    L’operació va començar després de la denúncia presentada per l’empresa afectada, que alertava del robatori de gran quantitat de material tèxtil. La investigació es va centrar en identificar els autors i localitzar el lloc on s’emmagatzemava el material robat. Gràcies a les gestions dutes a terme, els agents van aconseguir identificar als presumptes lladres i descobrir que els béns sostrets es trobaven en una caseta de camp situada a Ontinyent.

    En aquest moment, es va procedir a la detenció dels dos homes per delictes de robatori amb força i danys. Els agents també van aconseguir recuperar part del material sostret, que va ser reconegut pel propietari i retornat a l’empresa. Encara que la majoria dels productes ja han sigut recuperats, la investigació continua oberta i no es descarten futures detencions de persones o establiments implicats en la compra de la mercaderia robada.

    Les diligències han sigut posades a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 d’Ontinyent, que serà l’encarregat de continuar amb el procés judicial.

    Aquesta operació destaca la coordinació i eficàcia de la Guàrdia Civil en la lluita contra els robatoris en la comarca de la Vall d’Albaida, especialment en sectors econòmics tan importants com el tèxtil. La col·laboració ciutadana ha sigut clau per a la resolució del cas, demostrant una vegada més la importància de denunciar qualsevol situació sospitosa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Augmenten els accidents amb porcs senglars en el tram de la CV-81 entre Bocairent i Ontinyent

    Dos accidents en 48 hores confirmen el risc del pas de porcs senglars en la CV-81 La presència de jabalins...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -