28/09/2024 - 17:31
Més

    Rescat a Bocairent: Una dona lesionada en la ruta de les Covetes dels Moros evacuada per helicòpter

    Altres notícies

    Ahir divendres, efectius del Consorci de Bombers de València van rescatar una dona que va patir una lesió a la cama mentre realitzava una excursió a la coneguda ruta de les Covetes dels Moros de Bocairent. El succés va ocórrer al voltant de les 14:00 h, quan la dona, que estava caminant per la senda turística, es va lesionar, quedant incapacitada per continuar el recorregut.

    Després de rebre l’avís, el Consorci de Bombers de València va desplegar un ampli dispositiu de rescat, mobilitzant l’equip de rescatadors del GERA (Grup Especial de Rescat en Altura) a bord de l’helicòpter V-990, amb un metge inclòs. També es va sumar un coordinador forestal del Consorci i una unitat de bombers forestals de la Generalitat Valenciana.

    Evacuació i assistència mèdica

    Després de ser localitzada, la dona va ser estabilitzada pel metge de l’helicòpter i el personal sanitari de la Conselleria de Sanitat. Posteriorment, l’equip de rescat va procedir a evacuar-la per aire fins al camp de futbol de Bocairent, on una ambulància esperava per continuar amb el trasllat a un centre mèdic.

    En el dispositiu també va col·laborar la Policia Local de Bocairent, ajudant en la coordinació de l’evacuació i l’accés a la zona.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Nou premi de Loteria Nacional a Ontinyent: 60.000€ al número 71931

    Ontinyent ha estat novament agraciada amb un dels principals premis de la Loteria Nacional, concretament amb el número 71931,...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -