19/09/2024 - 18:23
Més

    Ontinyent impulsa el comerç local amb tres setmanes temàtiques de Comerç IN

    Altres notícies

    Ontinyent continua apostant pel seu comerç local amb la campanya “Les setmanes especialistes de Comerç IN”, una iniciativa organitzada per l’associació de comerciants Comerç IN, que agrupa més de 160 establiments de la ciutat. Aquesta campanya, que compta amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, oferirà descomptes del 30%, tallers i xerrades especialitzades durant tres setmanes temàtiques. L’objectiu és dinamitzar el comerç local i posar en valor l’especialització dels comerços adherits.

    Tres setmanes temàtiques amb activitats per a tots els gustos

    Des del 16 de setembre i fins al 5 d’octubre, Ontinyent viurà tres setmanes dedicades a diferents sectors comercials. La primera setmana, del 16 al 21 de setembre, estarà centrada en la Salut i la Bellesa, amb la participació de 20 establiments especialitzats. A més dels descomptes, es realitzaran tallers i xerrades com “Sòl pelvià i nutrició femenina”, “Com usar el blat sarraí”, “Esmorzars saludables” o “Odontologia preventiva”, entre altres temàtiques, amb demostracions i consells d’especialistes locals.

    Del 23 al 28 de setembre, la segona setmana estarà dedicada als serveis per a la llar, on diferents establiments oferiran xerrades i activitats sobre millores en la llar, serveis domèstics, etc. Finalment, del 30 de setembre al 5 d’octubre, la campanya es centrarà en la Moda, l’Oci i els Complements, on diversos comerços del sector presentaran les últimes tendències amb activitats i descomptes especials.

    Una campanya amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent

    La regidora de Promoció Econòmica, Natàlia Enguix, ha destacat la importància d’iniciatives com aquesta per al comerç local, assenyalant que “dinamitzar el comerç local és fonamental, ja que genera activitat econòmica a Ontinyent i atrau no només al veïnat, sinó també als habitants d’altres municipis de la comarca de la Vall d’Albaida i zones properes”. Enguix ha felicitat Comerç IN per la seua capacitat d’organitzar campanyes que potencien la visibilitat i especialització del comerç local.

    Innovació i accessibilitat per als clients

    Els comerços participants utilitzaran noves tecnologies per facilitar l’accés a la informació de les activitats. A cada establiment es col·locarà un codi QR que permetrà ampliar detalls sobre la campanya, així com horaris i dates de les activitats proposades. A més, tota la informació es difondrà per xarxes socials, permetent als clients estar al dia dels tallers i descomptes disponibles.

    La creativitat al servei del comerç d’Ontinyent

    Aquesta campanya ha estat desenvolupada pel grup creatiu “El Tratado de Maripaz”, membre de Comerç IN des del 2008, i ha comptat amb la col·laboració de 2 Clicks Ontinyent, empresa associada a Comerç IN. La iniciativa no només es promocionarà a Ontinyent, sinó també als pobles de la Vall d’Albaida i comarques limítrofes, amb l’objectiu d’atraure clients i visitants a la ciutat.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent comptarà amb una nova oficina comarcal de la Diputació de València

    La Diputació de València reforçarà l'atenció als municipis menuts de la província amb la creació d'una nova xarxa d'oficines...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -