19/09/2024 - 18:00
Més

    El Mercat de Nadal amplia calendari i inclourà activitats al Museu Tèxtil

    El Mercat de Nadal que obri les seues portes aquest divendres 15 de desembre passa de 12 a 16 casetes

    Altres notícies

    Més atractius en més espais i durant més dies. En tots estos aspectes s’amplia el mercat de Nadal d’Ontinyent, que obrirà les portes aquest divendres a la Plaça de la Concepció, on romandrà per primera vegada durant dos caps de setmana, tot i que enguany també inclourà activitats al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana.

    L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, la regidora de Promoció Econòmica, Natàlia Enguix i les associacions de Comerç In i SOC Ontinyent, donaven hui detalls en roda de premsa de la programació prevista en un mercat que l’alcalde definia com “un aparador d’allò que oferim estos nadals a Ontinyent, fruit d’un esforç coral entre l’Ajuntament i totes les associacions i agents que contribueixen a que el nadal siga encara més bonic a la nostra ciutat. La gent de vegades no és conscient de la quantitat i qualitat de l’oferta de la ciutat en estes dates, i ací tindran una mostra”.

    La regidora de Promoció Econòmica, Natàlia Enguix, posava de relleu l’atractiu d’un espai “ideal, cèntric i perfectament ubicat per a esta activitat inclosa a la campanya Ontinyent Il·lusiona. Un lloc on es podrà gaudir de productes i regals per a tota la familia en un total de 16 casetes de comerç local (són 4 més que en l’anterior edició), amb la novetat de comptar-se amb activitats al Museu del Tèxtil”. Enguix detallava una programació “amb una variada oferta lúdica i cultural per a tots els públics” que es desenvoluparà del 15 al 17 i del 22 al 24 de desembre.

    En concret, l’horari del mercat a la Plaça de la Concepció serà divendres 15 de desembre de 17:00 a 21:00 hores; els dies 16, 17, 22 i 23 de 10:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 21:00 hores; i el 24 de 10:30 a 13:00 hores. Quant a les activitats, divendres 15 a les 18:00 hores actuarà el cor Vocalis del CC Santa María, que donarà pas o l’espectacle inaugural a les 18:30 i al Festival de Circ i Teatre a les 19:00 hores. Dissabte 16 hi haurà un contactes a càrrec de l’associació cultural Debatabat a partir de les 12:00 hores; i diumenge 17 dues actuacions: l’espectacle de teatre “El dia de Ramiro” de la companyia Ameba Teatre a partir de les 12:00 i “Nadal amb veu de dones” a càrrec d’Ad Libitum des de les 18:00.

    La programació es reprendrà divendres 22 a partir de les 19:00 hores amb la participació de l’Agrupació Musical d’Ontinyent; i dissabte 23 de desembre es podrà gaudir de l’actuació del Cor Arià d’Ontinyent a les 12:00 i de la Rondalla i Danses La Comarcal a les 18:30. L’últim dia del Mercat de Nadal hi haurà contacontes nadalencs a càrrec de l’associació cultural Debatabat.

    Des de la Fundació Museu del Tèxtil, Marta Berlanga explicava que del divendres 22 de desembre i fins el dijous 4 de gener, Ontinyent, i coincidint amb el primer aniversari del Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana, tindran lloc tot un seguit d’activitats i tallers com ara visites guiades i tallers de treballs manuals el 26 i 29 de desembre i el 2 i 4 de gener en horari de 11:30h a 13:00h o contacontes i taller infantil el dissabte 30 de desembre a partir de les 12h.

    Finalment, des de de les associacions comercials, La presidenta i la gerent de de Comerç IN (Ana Ferrero i Marissa Nàcher) i la presidenta de SOC, Marisa Bernabeu, coincidien en agraïr a l’Ajuntament el fer possible comptar amb aquest Mercat de Nadal, així com als establiments participants, “que han fet un esforç gran per estar en un lloc que a més de ser un mercat va a ser un esdeveniment cultural I social”. Ambdúes associacions explicaven que comptaran amb promocions especials, amb el lema “Destapa el nadal a Ontinyent” al cas de SOC i “Aquest nadal, regala amb principis” en Comerç In, que repartirà 30.000 bosses amb aquest text estos dies.

    Tota la programació de les iniciatives incloses a “Ontinyent il·lusiona” es pot consultar a www.ontinyent.es

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent comptarà amb una nova oficina comarcal de la Diputació de València

    La Diputació de València reforçarà l'atenció als municipis menuts de la província amb la creació d'una nova xarxa d'oficines...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -