20/09/2024 - 7:49
Més

    Ontinyent abraça el benestar emocional en un festival multitudinari

    Altres notícies

    Centenars de persones omplien aquest dissabte la Glorieta d’Ontinyent per participar al I Festival de Benestar i Salut Emocional de la ciutat, organitzat per la regidoria de Política per a les Persones per tal de potenciar la relaxació, l’autoconeiximent i una millor gestió de les emocions entre la ciutadania.

    La regidora de l’àrea, Paula Soler, agraïa la bona resposta a una proposta “amb la qual hem volgut incidir positivament en la salut física i mental de les persones de totes les edats, des d’una perspectiva conjunta i transformadora”. La jornada, d’accés lliure, incloïa activitats com ara ioga per a adults, xiquets i xiquetes i adaptat; meditació; relaxació; música en directe; xarrades o expressió corporal.

    Aquesta iniciativa s’emmarca dins les accions que el Govern d’Ontinyent desenvolupa en matèria de Salut Mental, dins del qual aquest dijous 5 d’octubre a les 19:00 hores tindrà lloc una xerrada a la Sala Gomis impartida per Mercè Boronat, psiquiatra de l’àrea de salut mental a Ontinyent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent comptarà amb una nova oficina comarcal de la Diputació de València

    La Diputació de València reforçarà l'atenció als municipis menuts de la província amb la creació d'una nova xarxa d'oficines...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -