05/05/2024 - 20:38
Més

    32 esportistes del triatló Ontinyent competeixen en les proves de Puçol

    Altres notícies

    Aquest cap de setmana, menuts i grans del Club Triatló Ontinyent s’han desplaçat al nord de la capital valenciana per a participar en el XV Triatló Escolar de Puçol, pertanyent al Circuit Provincial dels Jocs Escolars de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, i al Triatló de Puçol dirigit als adults.

    Pel que fa a la prova escolar, aquesta va reunir un total de 26 membres de l’Escola de Triatló d’Ontinyent. Ana Maria (segona classificada), Elisa i Enrique van estar els encarregats de representar el club ontinyentí en categoria Juvenil. Mireia, Pau Granero, Pau Ferrero, Raul, Neus, Teresa, i Joana van prendre l’eixida en categoria cadet. Blai, Jaume (tercer classificat), Laia, Ainhoa, Celia, Diego, Ivan i Alvaro van completar el triatló dels infantils. Peret i Amanda van participar en la categoria aleví. Martina, Neus i Nara en benjamins i, finalment, Mia, Ariadna i Gerard van competir en prebenjamins.

    De vesprada arribaria el torn dels adults del Club Triatló Ontinyent. En aquesta ocasió, Fernando Silvestre, Marta Tolsà, Jorge Calatayud, Yolanda Valdés, Gabriel Vidal i Mario Sánchis van completar un triatló en distància Sprint: 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5.000 metres de carrera a peu.

    El dissabte 4 de juny i diumenge 5 de juny, una vintena d’esportistes del Club Triatló Ontinyent viatjaran a la ciutat murciana d’Aguilas per a participar en la Copa del Rei de Triatló en diferents modalitats.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -