28/05/2024 - 4:17
Més

    La Conselleria aprova el conveni per crear el projecte Xaloc d’una oficina de vivenda

    Altres notícies

    El Consell ha autoritzat els convenis entre la Vicepresidència Segona i la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica i l’ ajuntament d’Ontinyent per desenvolupar un projecte d’innovació consistent en un cas pilot d’oficina per a la creació de la futura xarxa d’oficines d’habitatge XALOC, amb servei de finestreta única en matèria d’habitatge, rehabilitació d’edificis i regeneració urbana de la Comunitat Valenciana.

    Dins del Pla Hàbitat 20-30 de la Vicepresidència Segona, es considera necessari revisar el model de governança en el territori valencià per a fomentar, des de l’Administració autonòmica, la conformació i reforç d’una xarxa de suport a les entitats locals.

    En aquest context, es planteja la creació de la Xarxa d’Administracions Locals i Comarcals d’Habitatge (XALOC) com a organisme col·laborador de la Generalitat i de servei integral de gestió, informació, mediació social i assessorament en matèria d’habitatge, rehabilitació d’edificis i regeneració urbana. Tot això per a facilitar l’accés a un habitatge digne a la ciutadania i propiciar la integració dels espais urbans.

    El desenvolupament de les actuacions en matèria d’habitatge, regeneració urbana i rehabilitació d’edificis per part de la Vicepresidència Segona exigeix una immediatesa i proximitat amb els ciutadans. Per a aconseguir una major eficiència i atenció més directa, és necessari encomanar la gestió, informació, mediació social i assessorament a les entitats locals.

    La posada en marxa d’aquest conveni amb l’Ajuntament d’Ontinyent suposarà una inversió de 69.439 euros per part de la Vicepresidència Segona.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

    La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -