04/05/2024 - 22:01
Més

    Moduls prefabricats per als Centres de Salut d’Ontinyent

    Altres notícies

    El departament de Salut Xàtiva-Ontinyent preveu instalar en les pròximes setmanes uns mòduls prefabricats per a albergar consultes mèdiques, sales d’infermeria i espera, per tal de millorar el circuit de pacients als centres de Salut d’Ontinyent, com ha fet recentment a Xàtiva.

    Des del Departament de Salut s’ha optat per millorar el circuit especial per a pacients amb patologia respiratòria tant confirmats com sospitosos de COVID-19. Es crega així una nova àrea assistencial en mòduls prefabricats que ja s’està dotant de tots els servicis i subministraments.

    La utilitat d’estos mòduls està prevista que siga albergar consultes mèdiques presencials, consulta d’infermeria i també per a la realització de les proves PCR a possibles casos COVID-19.

    Es pretén així crear dos zones millor separades: una per a pacients amb patologies no Covid, que continuarà utilitzant l’edifici habitual, i una altra per als casos probable o confirmats de COVID-19.

    També es millora el confort de pacients durant l’espera creant tres sales d’espera separades d’una superfície aproximada de 14m2 cada una que alberga als que són citats per a una consulta presencial o proves diagnòstiques.

    Els mòduls es componen de tres espais per a consultes completament separades, així com les seues respectives sales d’espera. Cada un d’ells té unes dimensions de 28,8² m’i es troben ubicats en la zona d’aparcament del Centre de Salut.

    Des de l’àrea de Manteniment del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent es planifica també la instal·lació de dos mòduls com els descrits junt amb el Centre de Salut Ontinyent II que servirà també per a millorar el circuit diferenciat de pacients Covid.

    També en el Centre de Salut Ontinyent III es preveu ampliar la seua superfície assistencial en les pròximes setmanes amb estos mateixos objectius.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -