30/05/2024 - 15:45
Més

    Repunt de contagis a Ontinyent

    Altres notícies

    Lleu repunt de contagis és el que reflecteixen les últimes dades publicades per la Conselleria de Sanitat quant a l’evolució de la Covid-19.

    Ontinyent torna a situar-se en 311 casos per cada 100.000 habitants, amb 110 pcr’s positives els últims 14 dies, 49 nous positius i 2 noves morts registrades des de l’última actualització del passat divendres.

    La ciutat arriba a un total de 1244 proves positives, i 17 morts acumulades des de l’inici de la pandèmia, i depenen del que passe en les pròximes actualitzacions podrien decretar-se novament mesures addicionals per a la festivitat de Nadal.

    Pel que fa a la resta de la comarca, els casos es mantenen ‘estables’, ja que solament sumen un total de 27 positius. Malauradament, s’han registrat 1 mort a l’Olleria, 1 a Otos. La Vall d’Albaida es situa ja en un total de 2.514 positius i 40 morts acumulats des de l’inici de la pandèmia.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

    La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -