05/05/2024 - 8:02
Més

    La Justícia ratifica les mesures adoptades per Sanitat a conseqüència de l’evolució de la pandèmia a Benigànim

    Altres notícies

    El Jutjat contenciós administratiu número 5 de València ha ratificat les mesures adoptades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en la seua resolució d’1 de setembre, per la qual es deixava sense efecte la resolució de 30 d’agost i s’establien noves mesures en el municipi de Benigànim, a conseqüència de la situació de crisi sanitària per la Covid-19.

    En l’acte consta que en la motivació d’aquest acte administratiu s’especifica que “el confinament de la població té caràcter perimetral i que es permet la circulació de persones residents dins del nucli de població, si bé es desaconsellen els desplaçaments i la realització d’activitats imprescindibles”.

    La nova regulació ratificada permet l’assistència a llocs de culte, amb un terç de l’aforament, garantint la distància mínima interpersonal de 1,5 m i ús de màscares.

    L’acte que ha comptat amb l’informe favorable del Ministeri Fiscal afig el respecte al principi de proporcionalitat, sent les mesures adoptades “adequades a l’objecte pretés i no constant la possibilitat d’unes mesures menys oneroses o lesives per a la consecució de l’objectiu proposat”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -