01/05/2024 - 1:42
Més

    Ontinyent reactiva la economia amb les aportacions al Consell Econòmic i Social

    Altres notícies

    Les aportacions del CES seran positives per aquest pla que preten reactivar la ocupació i l’economía local

    El Govern d’Ontinyent ha presentat al Consell Econòmic i Social (CES) el seu Pla d’Ocupació i Reactivació, amb el qual pretén afavorir la ocupació i reactivar l’economía local.

    L’alcalde d’Ontinyent i President del CES, Jorge Rodríguez, recordava la voluntat expressada des del primer moment pel Govern d’Ontinyent de convertir el Consell Econòmic i Social “en el cor de la política econòmica, un lloc on els agents socioeconòmics puguen aportar idees que ens ajuden a fer front a la situació que estem vivint”. En aquest sentit, el primer edil destacava que el Pla -que es feia públic la setmana passada- no es presentava al Consell amb la mera vocació de informar, “sinó d’explicar i debatre detalls del mateix”.

    El coordinador del CES, Joan Gilabert, explicava en aquest sentit que hi haurà de termini fins al 7 de setembre per tal que els membres del CES puguen plantejar aportacions de millora i desenvolupament del Pla d’Ocupació i Reactivació Econòmica, “un pla que el Consell va acollir amb bona predisposició i voluntat de col·laboració”, manifestava. En eixa data   s’establirà un dia per a una nova reunió de CES per tal d’estudiar les propostes i aprovar el Pla d’Ocupació i Reactivació Econòmica definitiu.

    El Pla està dividit en dos programes: “Emprenem amb tu” i el programa “Ocupació”. “Emprenem amb tu” està format per un itinerari formatiu, ajudes per al finançament i la ubicació del comerç, línia de microcrèdits i un pla de capital de risc per fomentar els emprenedors. Quant “Ocupació” serà un programa encarregat de la contractació de personal per dedicar-se al manteniment de vies públiques i edificis municipals, així com per seguir amb els programes d’estalvi i eficiència energètica, brigades forestals i un programa de suport a la Promoció Econòmica.

    Jorge Rodríguez avançava que el Govern d’Ontinyent “estudiarà detalladament les propostes aportades pel CES per tal d’afavorir aquest pla de millora ocupacional i econòmic, propostes que sense dubte seran enriquidores i positives”, concloïa l’Alcalde d’Ontinyent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Renovació de la línia Xàtiva-Alcoi: Inversió de 84 milions d’euros per millorar el transport a la Vall d’Albaida

    El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible d'Espanya ha adjudicat les obres per a la renovació integral de la...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -