27/05/2024 - 0:38
Més

    El Teatre Echegaray acull una representació teatral a benefici d’AFAO

    Altres notícies

    Ontinyent viurà esta setmana dos jornades de solidaritat a benefici de l’Associació de Familiars i Malalts d’Alzhèimer (AFAO) este divendres 14 i dissabte 15 de setembre. El Teatre Echegaray a partir de les 22:30h acollirà la representació de la divertida obra de teatre “II Congrés Mundial de la Sogra” a càrrec del grup La Clac Teatre. El preu de les entrades, que es poden comprar en el Centre de Dia Caixa Ontinyent per a Malalts d’Alzhèimer (C/ Orutjol, 2) és de 10€ i es destinaran a benefici d’AFAO, per millorar l’atenció als seus usuaris/es així com als seus familiars. Com en altres ocasions, l’Ajuntament d’Ontinyent col·labora en esta activitat solidària i anima a tots els veïns i veïnes de la ciutat que s’acosten per gaudir d’una jornada solidària.

    La regidora coordinadora de l’àrea de Política per a les Persones, Sayo Gandia, animava a la ciutadania “a adquirir entrades i gaudir d’esta activitat cultural que alhora és benèfica, per recolzar una entitat que dona suport als afectats i afectades per una malaltia que segons dades de la Organització Mundial de la Salut (OMS) registra cada any 10 milions de casos nous, l’equivalent a un cada tres segons”.

    Gandia posava també de relleu el suport de l’Ajuntament a l’associació, amb qui té en vigor un conveni de col·laboració, a més d’altres suports com el recent anunci que va fer l’alcalde, Jorge Rodríguez, de l’adequació d’un nou local perquè l’entitat preste millor servei als malalts i malaltes. En concret, el consistori va procedir a l’adquisició del l’antic Llar del Jubilat de Sant Rafel, adequant-se el 50% de la superfície adquirida, un total de 380m2 als usos d’AFAO: el nou local acollirà els 50 usuaris dels tallers de memòria que actualment s’imparteix a l’edifici de la Policia Local, i oferirà un nou servei d’atenció inicial a les 60 persones en llista d’espera per al Centre de Dia Caixa Ontinyent. La previsió d’inici de les obres és per a finals d’any, perllongant-se l’execució fins la primavera de 2019.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Represa de les obres del CEIP Martínez Valls d’Ontinyent amb nous terminis d’execució

    Les obres de reforma del CEIP Martínez Valls d’Ontinyent, que es van paralitzar després de la renúncia de l’empresa...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -