01/05/2024 - 22:44
Més

    L’Olleria rep 250.000 euros de la Diputació per a invertir en diferents millores

    Altres notícies

    L’Ajuntament de l’Olleria rebrà 150.000€ a través del Pla SOM d’obres i serveis. Uns diners que s’invertiran, com a anunciat l’Alcalde de l’Olleria, Julià Engo en millorar les instal·lacions esportives “ anem a construir una segona pista de pàdel, per poder donar solució a la gran demanda que hi ha i una pista multiesportiva a l’aire lliure on es podrà jugar a futbol i bàsquet. Des que es va construir la piscina i el pavelló ens vàrem quedar sense pista a l’aire lliure, i la gent ho demanda. Tot i que des de fa més d’un any, un dia a la setmana s’obrin les pistes del CEIP Isabel la Catòlica, no és suficient”.

    D’altra banda, i dins del Pla d’inversions financerament sostenible, l’Ajuntament de l’Olleria rebrà altres 100.000€, la meitat dels quals s’invertirà en re asfaltar alguns carrers del casc antic i de l’Eixample més deteriorats. Altres 30.000€ serviran per a l’adequació a la legislació vigent en climatització i energia elèctrica d’alguns edificis municipals com ara el Teatre Goya, el Mercat Municipal, l’Escoleta, etc, i els 10.000 € restants per a acabar unes obres en el Salido que han destrossat per actes vandàlics. “Estem davant d’unes inversions importants, que arribaran a l’Olleria en 2018  gràcies a la Diputació i que abarquen un ampli ventall d’actuacions que realment fan falta”, conclou Engo.

    Font: Ajuntament de l’Olleria

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Generalitat dóna llum verda a la planta solar de Castelló de Rugat amb requisits per a la conservació dels jaciments

    La Conselleria de Medi Ambient, Infraestructures i Territori ha donat l'aprovació inicial a una nova planta solar de 45...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -