30/04/2024 - 17:33
Més

    L’Olleria acull dissabte la 1a Marxa contra el càncer

    Altres notícies

    Més de 600 persones s’espera que participen dissabte en la 1a Marxa contra el càncer de l’Olleria. Una marxa de 5km per diferents carrers i paratges del terme municipal, que començarà a les 19:30 hores des del Poliesportiu municipal. Una hora abans, a les 18:30 començaran les activitats amb una classe de ioga gratuïta que servirà de calfament per a tots els participants. La carrera, en diferents punts, també estarà amenitzada per la Banda de música “La Nova”, i en acabar hi haurà una demostració de zumba a càrrec d’Actiesport.

    També es faran diversos sortejos entre tots els participants en la marxa, concretament d’un pack farmacèutic per a esportistes i de productes de la marca Herbalife.

    Esta 1º marxa contra el càncer està organitzada per l’Associació Llum i l’associació AECC local en col·laboració de l’Ajuntament de l’Olleria, com explica David Millán, Regidor d’esports “des de l’Ajuntament recolzem totalment esta iniciativa, que pensem que ha de continuar fent-se perquè és important que col·laborem entre tots per intentar acabar amb esta malaltia, per això el 100% de la recaptació d’esta carrera és destinarà a la investigació”.

    Font: Ajuntament de l’Olleria

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Renovació de la línia Xàtiva-Alcoi: Inversió de 84 milions d’euros per millorar el transport a la Vall d’Albaida

    El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible d'Espanya ha adjudicat les obres per a la renovació integral de la...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -