01/05/2024 - 19:04
Més

    Obert el termini per bonificar el lloguer de naus i locals a Ontinyent

    Altres notícies

    L’Ajuntament d’Ontinyent obri esta setmana el termini per sol·licitar subvencions de fins al 50% al lloguer de naus industrials i locals comercials a empreses que inicien activitat al municipi. Es tracta d’una línia d’ajudes inclosa al III Pla de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació que impulsa el Govern d’Ontinyent, i que s’articula a través del Banc Municipal de Naus i Locals.

    El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, ha animat a als propietaris a inscriure’s en el Banc de Naus creat a la ciutat en 2013 i que ja supera el mig centenar d’espais en oferta, i també feia una crida a les empreses a aprofitar tots els avantatges que ofereix el III Pla de Reactivació Econòmica: “un pla que suposa un nou pas en la nostra aposta pels emprenedors, l’ocupació, les inversions, i en definitiva l’impuls de la ciutat com a generadora de feina”, manifestava.

    Úbeda afegia que aquesta convocatòria d’ajudes al lloguer, publicada a la web municipal www.ontinyent.es en l’apartat de Promoció Econòmica, serveix per concedir ajudes de fins el 50% del cost mensual de l’arrendament del local o nau industrial, amb una quantia màxima de 150 euros mensuals per als locals i de 300 euros mensuals per a les naus industrials, amb un import total màxim de 900 euros per beneficiari en cas de locals, i de 1.800 euros en cas de naus industrials.
    Podran sol·licitar estes ajudes les persones físiques o jurídiques, que inicien una activitat empresarial que haurà d’estar ubicada en els polígons industrials o en els carrers Maians, Josep Melcior Gomis, Plaça Sant Domingo, i Alcalde Paco Montés. L’inici de l’activitat en el local objecte de subvenció s’ha de produir durant l’any de la convocatòria per a la qual se sol·licita l’ajuda, prenent com a referència la data d’alta en el Cens d’Obligats Tributaris (IAE).

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Generalitat dóna llum verda a la planta solar de Castelló de Rugat amb requisits per a la conservació dels jaciments

    La Conselleria de Medi Ambient, Infraestructures i Territori ha donat l'aprovació inicial a una nova planta solar de 45...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -