27/04/2024 - 21:29
Més

    El proper 26 d’abril torna Firavila

    Altres notícies

    El proper diumenge 26 d’abril i com ve sent habitual l’últim diumenge de mes, hi haurà una nova edició de FiraVila. Tornem a estar en els llocs habituals per què ja s’han acabat les obres als carrers. En la plaça de Sant Roc hi haurà, com sempre una taula on els més menuts poden jugar a jocs tradicionals.. A més a més, podràs fer targetes per felicitar a la mare el proper 1 de maig. I En la plaça de Sant Pere es farà un taller de portuguès, on podràs aprendre aquest idioma tant dolç.

    I com sempre, trobaràs els posat habituals d’artesania, productes de proximitat i d’agricultura ecològica. Aquest diumenge 26 al barri de la Vila podràs passar un diumenge diferent, trobar una experiència d’aprenentatge i intercanvi de coneixements i productes. L’horari és de 10 a 14. Animat, no hi pots faltar.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -