05/05/2024 - 15:44
Més

    Segueix en directe les segones jornades ‘Vigència de l’Estat de Benestar Social: drets front a la beneficència’

    Altres notícies

    Durant aquesta vesprada a partir de les 16h i durant el matí de demà dissapte 23 de novembre es celebren a Ontinyent les jornades ‘Vigència de l’Estat de Benestar Social: drets front a la beneficència’ al Centre Cultural Caixa Ontinyent, organitzades pel Consell Municipal de Benestar Social i l’Ajuntament d’Ontinyent.

    Des del nostre periòdic TVdigitalOntinyent en col·laboració amb Vilaweb Ontinyent  i wicomredes.com, emetrà en directe les dues sessions, que es podran seguir a la nostra web dels directes: http://live.tvdigitalontinyent.com.

    Seguir el Directe

    [adrotate banner=”55″]

    cartell final II jornadesPROGRAMA:

    Divendres 22

    • 16.00 a 16.30: presentació de les jornades (Consellera de Benestar Social, Alcalde-President i Regidor Política Social i Ciutadania)
    • 16.30 a 18.30: ‘Què defenem quan reivindiquem ‘allò públic?’ Carmen Montalbán Ocaña. Professora Universitat de València. Modera: Miguel Ángel Colorado Carreto
    • 18.30 a 19.00: Descans
    • 19.00 Taula Redona: ‘Dependència: de la Llei a la pràctica’. Participen: AMCO, EULEN, AMO, CURADOR FAMILIAR. Modera: Neus Rubio Ases. Psicòloga de l’Associació de Malalts Crònics a Ontinyent.

    Dissabte 23

    • 9.30 a 11.30: Serveis socials municipals: conseqüències de la reforma de la Llei de Bases de Règim Local als municipis de la Vall d’Albaida. Virginia Martínez Tobar, treballadora social SMAD de Novelda. Modera: Remei Egea Llopis. Treballadora Social de SMAD d’Ontinyent.
    • 11.30 a 12.00: Descans i obsequi
    • 12.00 h Taula Rodona: ‘Ja ha arribat el canvi: resposta ciutadana’. Participen: Col·lectiu Ca Revolta, IaioFlautes, Consell de la Joventut i Centre Ocupacional ‘Jose Antonio Bodoque’, Red Sostenible y Creativa. Modera: Rosa Conca

    Lectura d’un manifest final contra les retallades i per un sistema públic que no oblide els col·lectius més vulnerables.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -