04/05/2024 - 17:20
Més

    Francisco Blanco “Latino” oferirà un concert de Jazz al carrer dins la “campanya dels paraigües” d’Ontinyent

    Altres notícies

    El conegut saxofonista ha acompanyat en gires i concerts artistes com Presuntos Implicados, Joan Manuel Serrat, Seguridad Social o Café Quijano

    Les activitats de “Ontinyent al Carrer” inclouran també aquest dissabte un taller infantil de panaderia i la posada en escena d’un espectacle “Flash Mob”

    El conegut saxofonista Francisco Blanco “Latino” oferirà aquest dissabte un concert de Jazz creatiu a l’ombra dels paraigües de la campanya “Ontinyent al Carrer”. Blanco, que ha estat component durant 10 anys del grup “Presuntos Implicados” i acompanyant d’artistes de la talla de Joan Manuel Serrat, Armando Manzanero, Seguridad Social o Café Quijano, entre d’altres, acudirà amb els músics de “Jazz Banda” per actuar a les 20:00 hores en ple Carrer Martínez Valls.

    Aquest concert serà el colofó d’una nova jornada d’activitats d’esta campanya de dinamització comercial de la ciutat que impulsa el Govern d’Ontinyent a través del Consell Econòmic i Social, i que aquest dissabte inclourà també un taller infantil de panaderia i un espectacle de “Flash Mob”.

    latinoEl taller de panaderia, a càrrec de l’Associació de Forners d’Ontinyent, estarà adreçat a tots els xiquets i xiquetes que vullguen conèixer de primera mà com s’elaboren els productes artesans que elaboren els forns ontinyentins, i anirà acompanyat d’una degustació gratuïta de pans entre les 17:00 i les 20:00 hores. Pel que fa al “Flash Mob”, es tracta d’un espectacle que es posarà en escena a les 19:30 hores, quan, de manera sobtada, apareguen d’entre la multitud de vianants un grup de joves que es posaran a ballar en ple carrer Martínez Valls.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -