Més de cent persones homenatgen al ciclista que va pedre la vida aquesta setmana

Més de cent persones han participat aquesta vesprada en un homenatge al ciclista que va perdre la vida aquesta setmana a Ontinyent, Fernando Vidal. El públic s’ha concentrat a les 18:30h a la Plaça Concepció des d’on han eixit en una manifestació amb bici. Escoltats per la Policia Local, han recorregut diversos carrers de la ciutat fins arribar al lloc on va ocórrer el fatídic accident de trànsit.

Una vegada allí, companys, amics i familiars, han col·locat una bicicleta blanca en memòria de Fernando, així com flors, i una partitura que ell mateix va composar. A continuació, el representant de l’associació Ontinyent en bici, Rafel Gandia ha dirigit unes paraules al públic assistent on ha explicat que “Aquesta bicicleta simbolitza allò que tots desitgem, que els ciclistes tinga’m una seguretat, que som trànsit, i que la nostra vida es molt important“.

Així donava pas a un company que llegia el manifest, on reivindicava que “la bicicleta no és un mitjà de transport perillòs, ho és el seu entorn en el que es mou“. A més, insta a la administració local per a que protegisca al col·lectiu ciclista “Tindre em compte la seguretat dels usuaris de la bicicleta, és especialment important en tot tipus de vies creant carrils bicis a les principals avingudes i polígon i pacificant el trànsit a la resta dels carrers”. “Des d’Ontinyent en Bici venim reclamant des de fa molts anys una ciutat més amable i humana per les persones, com ocorre ja en moltes ciutats de l’estat espanyol i d’Europa, on ha donat el salt decidit per la bici com a mitjà de transport quotidià per a tos els seus beneficis que coneixeu molt bé”.

En acabar de llegir el manifest, uns companys de treball de Fernando, han tocat una peça musical, i li han deixat una partitura que ell mateix va escriure pegada a la bicicleta. Finalment, la dona de Fernando a donat les gràcies públicament pel suport rebut, i l’acte d’homenatge realitzat en la seua memòria.

 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El servei d’atenció ciutadana d’Ontinyent durant l’Estat d’Alarma finalitza amb un “excel·lent” de les persones usuàries

El servei telefònic d’atenció a la ciutadania d’Ontinyent posat en marxa per l’Ajuntament durant l’Estat …