L’Àrea d’Igualtat de la Mancomunitat ofereix un curs online per a prevenir les violències masclistes

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, a través de l’Àrea d’Igualtat, oferirà un curs gratuït i online per a prevenir les violències masclistes. “Aproximació als micro masclismes i els mites per prevenir les violències masclistes” serà un curs formatiu de 20 hores dirigit a tota la ciutadania major de 16 anys, que s’ha posat en marxa per l’interés suscitat a partir de les Jornades d’Igualtat i Coeducació que es van celebrar recentment a Ontinyent.

El conseller de l’Àrea d’Igualtat, Jaime Peris, explicava que “des de la Mancomunitat creiem fermament en la formació com a eina necessària per a transformar la societat en la qual visquem, per a fer-la més equitativa i justa. Hem de continuar aprenent per a poder fer front al sistema, que encara, i de forma cada vegada més camuflada, continua exercint violències cap a les dones i xiquetes” declarava Peris.

El curs serà impartit per l’experta en violències masclistes i formadora de professorat, Teresa Mollà. La ponent compta amb més de 12 anys d’experiència com a docent en aquest tipus de formació, tant en institucions públiques com privades.

Les persones inscrites rebran la formació del 27 de novembre al 21 de desembre. A través d’una plataforma web s’anirà proporcionant diferent material teòric, el qual es treballarà en diferents mòduls i es podrà debatre a través d’un fòrum. En finalitzar cada mòdul es realitzarà un qüestionari sobre el temari treballat. Aquelles persones que superen el curs rebran un document, avalat per la Mancomunitat, que reconeixerà la participació i superació d’aquest.

Aquesta no serà l’única acció que durà a terme l’Àrea d’Igualtat. Al pròxim mes està previst presentar una altra formació, a través d’un conveni amb l’IVAJ i amb la col·laboració també de l’Àrea de Joventut, que tractarà de les violències sexuals en contextos d’oci i estarà dirigit als tècnics municipals d’igualtat i els agents de l’associacionisme juvenil.

Per la seua banda, el president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Vicent Gomar, incidia en la necessitat de continuar sensibilitzant a la societat en aquests temes i animava a “tota la ciutadania a participar d’un curs imprescindible per aconseguir una igualtat real i efectiva entre homes i dones” concloïa.

Les inscripcions ja estan obertes a través de la web de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida o al formulari online https://goo.gl/forms/rRBRM8cMtwWszTu12

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Vall Ens Uneix recorda que l’Alcalde va convocar dilluns el Pacte per la Sanitat i creu fora de lloc una convocatòria partidista

La Vall Ens Uneix ha recordat que l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, va anunciar este dilluns …