La plataforma feminista d’Ontinyent organitza un acte solidàri per Yanira

El passat dia 15 de febrer, la veïna del poble d’Ontinyent Yanira Fernández Losada, de 17 anys, va morir a Albacete a la casa on vivia amb el seu marit i la seua filla de 2 anys. Sota sospites d’haver estat un suïcidi, el cas de la mort de Yanira va estar investigant-se per un jutjat d’instrucció de Albacete. A hores d’ara, qui porta la instrucció del cas, es tracta del Jutjat de Violència de Gènere no 1 d’Albacete, el que indica que hi ha indicis més que suficients com per a sospitar que no es tracta de suïcidi, sino que la va matar qui era el seu marit en aquell moment.

Des de la Plataforma Feminista Ontinyent assenyalen que “creiem necessari fer front a la Violència de gènere des dels seus inicis fins a les conseqüències més fatídiques, i per aquest motiu, volem ajudar a la familia de Yanira amb més que suport emocional. Així que hem organitzat en els últims mesos un recapte de fons per poder fer front entre la gent del poble i voltants, a la despesa jurídica que puguen tenir, tant la mare com el pare de Yanira en este malson”.

Expliquen que “Hem preparat des de la Plataforma Feminista Ontinyent, una vesprada plena de concerts, balls i somriures, per compensar les llàgrimes que hem hagut de compartir aquests mesos. El dia 16 de desembre contarem amb la col·laboració de grups com Las Mosqueperras (des de Villena), Tendur (Mireia Tortosa), Auxili (en acústic), dones del poble actrius que faran el Sainet “Pureta la Verge” dirigides per Dora Tortosa i les escoles de dansa Màsters i Òpera, així com un sorteig del que participaran totes les persones assistents, de tres cistelles del patrocini de comerços d’Ontinyent, tot presentat per la còmica Maria Juan.
Així, que sumat a l’acció directa contra la violència de gènere i demostrem el proper dia 16 de desembre què Ontinyent, és solidari amb Yanira”.

Finalment, des de la plataforma volen donar les gràcies a totes les persones que participen i comerços que ho patrocinen, facilitant la seua tasca, “perquè sense vosaltres no podríem haver fet una cosa tan bonica”.

Si vols col·laborar de manera desinteresada, pots fer la teua aportació mitjançant la “Fila 0”. Posat en contacte amb la Plataforma Feminista Ontinyent cridant al telèfon: 667 054 737
Informació del esdeveniment:
Dia: 16/12/2018 a les 18h hores (amb una durada aproximada de 2 hores)
Lloc: Sala Gomis (multiúsos)
Venda d’entrades: Casa Verda, Salamandra, Bolsos Helena, l’Economat, Carlin Papereria Preu: 6 Euros. Més informació: 667 054 737 – vaga.feminista.ontinyent@gmail.com

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprova per unanimitat la restauració i modificació d’usos de la Finca Fuset

El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprovava per unanimitat la restauració i modificació d’usos …