Home > Societat > Es renova el conveni amb Creu Roja fins 2020

Es renova el conveni amb Creu Roja fins 2020

es compromet a recolzar la tasca de a la ciutat almenys fins a 2020 gràcies al conveni de col·laboració signat esta setmana per l’Alcalde d’Ontinyent, , amb el President de l’Assemblea Local de Creu Roja Ontinyent, José Enrique Penadés. Amb la signatura del conveni, a la qual també assistia la regidora de Política per a les Persones, , el consistori recolzarà econòmicament la tasca d’esta ONG durant els propers 4 anys.

El conveni arriba després d’haver finalitzat el que l’alcalde ja va signar en 2012 amb Creu Roja, i pel mateix, segons consta al text del conveni, el consistori i l’entitat col·laboraran en la posada en marxa de programes d’acció social (lluïta contra la pobresa, aliments per la i transport adaptat i acompanyament a persones subjectes a intervencions sociosanitàries); programes de cooperació internacional; sensibilització per la salut i els hàbits saludables; i recolzament a persones que precisen intervenció davant la diversitat funcional.

L’àmbit d’actuació serà sempre el del municipi d’Ontinyent.
L’alcalde destacava aquest conveni “com una mostra del manteniment de l’aposta del Govern d’Ontinyent per la , i d’estar al costat dels que ho necessiten. Mentre altres retallen en despesa social, nosaltres apostem per consolidar-la, com demostra aquest nou conveni llarg en el temps, que dona estabilitat al treball de Creu Roja”, assenyalava Jorge Rodríguez.

En aquest sentit, el President de Creu Roja destacava que el nou conveni “dona molta confiança per a seguir treballant i oferint serveis a la ciutadania durant els propers anys”, manifestava. La regidora de Política per a les Persones posava de relleu “la gran tasca que fa Creu Roja en Ontinyent, un treball en el que és important mantenir i potenciar la coordinació i el treball conjunt que venim fent des del Municipals amb esta ONG amb l’objectiu comú d’ajudar i estar al costat dels més desafavorits”, destacava Sayo Gandia.

Relacionats

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Teatre i vivències per a reflexionar sobre els consum de drogues

Teatre i vivències per a reflexionar sobre els consum de drogues. Un grup d’interns de …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *