728×90 caixa onti estiu

El Subdelegat del Govern confirma un augment de la dotació de Guàrdia Civil al disseminat d’Ontinyent

El Subdelegat del Govern a la Comunitat Valenciana, José Roberto González Cachorro, ha confirmat a la Junta de Seguretat d’Ontinyent que va a gestionar amb el Ministeri de Política Territorial i Funció Pública un augment dels efectius de la Guàrdia Civil al disseminat d’Ontinyent. Així ho confirmava en el transcurs d’una reunió que presidia junt a l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i a la que assistien representants de diferents associacions del disseminat, així com del Consell Veïnal i les forces i cossos de seguretat, per tractar la problemàtica dels robatoris al terme.

En l’encontre l’Associació de Veïns de Loma de Santa Ana y Moltó lliuraven un escrit al Subdelegat al qual mostren el seu malestar davant els robatoris que s’han registrat a l’últim any i mig, tot sol·licitant-li mesures concretes per resoldre la situació, com a representant del Ministeri de l’Interior, que és qui té les competències en matèria de seguretat. Així mateix, reclamaven un canvi a la legislació actual “ja que si es detenen als lladres, als pocs dies estan en llibertat als carrers per a furtar de nou”. 

A la reunió, i després que els representants municipals i de la Guàrdia Civil, Policia Nacional, Policia Autonòmica i Policia Local explicaren la tasca que s’ha vingut fent als últims mesos, s’acordava la posada en marxa d’un paquet de mesures que inclou el referit reforç a la dotació d’efectius de la Guàrdia Civil, però també altres accions.

Així, el Subdelegat de Govern es comprometia també estudiar l’autorització d’un reforç de seguretat privada, així com donar ordre de potenciar la col·laboració entre els cossos i forces de seguretat per atendre esta problemàtica, mentre es gestiona el reclamat canvi a la zonificació del terme. En aquest sentit, des de l’Ajuntament s’anunciava que va a crear-se una patrulla específica de Policia Local per a reforçar la vigilància al disseminat; així com la posada en marxa del sistema de càmeres als accessos del casc urbà al qual s’ha vingut treballant. Finalment, s’acordava la realització d’un estudi de millora de l’enllumenat al disseminat, en base a una proposta d’actuació elaborada pel veïnat, i on s’exposarà quins punts consideren essencial reforçar. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El nou programa ARRU invertirà a Ontinyent 2 milions d’euros

El regidor de Territori, Joan Sanchis, i membres de l’equip tècnic municipal que treballa en …