728×90 caixa onti estiu

Comença una nova edició de l’Escola d’Empoderament d’Ontinyent

L’Escola d’Empoderament, organitzada per la regidoria de Dona i Igualtat de l’Ajuntament d’Ontinyent, començava aquest divendres al Centre Cultural Caixa Ontinyent.

Aquesta iniciativa compta per primera vegada amb dos grups, un d’ells dirigit a dones víctimes de violència masclista i un altre per al públic en general. Amb l’aforament complet, la psicòloga experta en Igualtat de Gènere Coto Talens imparteix aquest curs de 9 hores amb el que s’aprofundirà en l’empoderament, donant recursos a les dones per a fer front a les diferents dificultats a les quals s’enfronten. La regidora de Dona i Igualtat, Paula Garcia, obria el curs amb unes paraules i declarava que espera “que aquest projecte siga l’inici d’un camí ple de sororitat, on compartir espais vitals i construir els nostres relats”. L’Escola d’Empoderament continuarà els dies 9 i 16 de novembre.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Arranca “ Ontinyent Medieval” amb més de 100 llocs artesans i 50 espectacles

Una representació teatral, una cercavila, l’actuació de Pep “Botifarra” i el pregó del fester José …