16/04/2024 - 21:21
Més

    Torró: “L’oficina comarcal de la Diputació a Ontinyent s’brirà enguany”

    Altres notícies

    Rebeca Torró, vicepresidenta i responsable d’Hisenda de la Diputació de València, ha desmentit rotundament les manifestacions que, des de La Vall ens Uneix, s’han fet sobre l’oficina comarcal de la institució provincial a Ontinyent.

    Per a Rebeca Torró: “És fals que els tràmits sobre la nova oficina de Gestió Tributària estigueren avançats fa un any. De fet, quan assumisc l’àrea d’Hisenda se m’informa que no hi ha hagut cap intenció formal ni proposta per escrit”.

    És en eixe moment quan, segons Torró, s’encomana a Gestió Tributària que accelere els tràmits i es faça un estudi- des dels serveis de patrimoni i projectes tècnics de la Dipùtació- perquè determinen la viabilitat respecte  a local, característiques i ubicació.

    Aprofitant que l’empresa pública EGEVASA, depenent majoritàriament de la Diputació, formalitza un contracte d’arrendament d’un local al carrer Major d’Ontinyent en agost de 2018, es proposa que l’oficina es compartisca amb Gestió Tributària “per aprofitar economies d’escala i donar millor servei al contribuent”, ha assenyalat la responsable de l’àrea d’Hisenda.

    Com que se li assigna consignació pressupostària per a 2019, els informes tècnics són finalment favorables. El projecte sobre la subrogació de l’oficina d’EGEVASA per part de Gestió Tributària està previst que s’informe en la pròxima comissió d’Hisenda de la Diputació de València. Posteriorment, es realitzaran les obres d’adeqüació i se li assignarà un total de 4 persones que atendran els ciutadans d’Ontinyent.

    TORRÓ:“A ENGUIX LI ESCRIUEN LES NOTES DE PREMSA I ES NOTA” 

    La secretària local del PSPV-PSOE d’Ontinyent ha volgut també deixar clar que “Natàlia Enguix hauria de contrastar millor la informació i no fiar-se de qui li escriu les notes de premsa i qui posa en boca d’ella acusacions que no són certes, com ara la del bloqueig de l’oficina comarcal de Gestió Tributària de la Diputació”.

    Per a Torró, a algú li traeix el subconscient quan Enguix afirma “cuando nos fuimos de la Diputación”. Torró recorda que “és molt difícil que Enguix estiguera al corrent d’estos temes quan només era la que li duia l’agenda al president”. La vicepresidenta de la Diputació s’ha preguntat també si cal recordar els motius pels quals “se fueron de la Diputación”.

    Per últim, Rebeca Torró s’ha mostrat sorpresa respecte a estes declaracions de Natàlia Enguix ja que “este mateix dilluns, durant la presentació del nostre programa electoral, ja vaig anunciar que l’oficina comarcal de Gestió Tributària de la Diputació s’obriria enguany”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -