Rodríguez es felicita de la decisió de la Generalitat de facilitar informació del COVID-19

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, s’ha felicitat hui de què la Conselleria de Sanitat haja decidit oferir informació per municipi sobre la COVID-19 i creu que esta mesura arriba permetrà els ajuntaments actuar amb major eficàcia contra la pandèmia. Jorge Rodríguez va demanar a la consellera Gabriela Bravo divendres passat que es facilitara als ajuntaments informació segregada per municipi sobre la incidència de la COVID-19. En una reunió per vídeo-conferència d’alcaldes de la Comunitat Valenciana amb la consellera, Jorge Rodríguez va exposar que comptar amb més informació sobre els contagis als diferents municipis permetria als ajuntaments ser més eficients i actuar de manera més directa en els focus dels possibles contagis, va insistir l’alcalde d’Ontinyent

En aquest punt, cal assenyalar que els alcaldes s’estaven trobant amb indicacions contradictòries per part de distints departaments de la Generalitat. Jorge Rodríguez ha posat com a exemple que per una banda des de la Conselleria de Sanitat no es donava informació per municipis, però al mateix temps des de la Conselleria de Medi Ambient s’indicava als ajuntaments la necessitat de fer una recollida del fem de manera diferenciada en el cas de domicilis o centres geriàtrics amb persones portadores de COVID-19, ha explicat l’Alcalde d’Ontinyent.

Amb aquesta decisió, anunciada pel president de la Generalitat, Ximo Puig, els alcaldes “podrem ser més eficients i destinar amb més intensitat els recursos allà on es puga declarar algun focus de pandèmia, perquè ja no anirem a cegues”, ha explicat Jorge Rodríguez, qui ha agraït que s’haja atès esta demanda dels alcaldes.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP lamenta que l’Hospital s’utilitze per a l’enfrontament i afirma que l’embolic dels pactes està adobant el terreny de la guerra política

El Partit Popular d’Ontinyent lamenta que la construcció del nou Hospital continue utilitzant-se per a …