Rebeca Torró, directora general de Vivenda, Rehabilitació i Regeneració Urbana de la Generalitat Valenciana. Foto de Jordi Casanova

Rebeca Torró qualifica de “històrica” l’arribada de 3’1 milions de Fons Europeus a Ontinyent

La Secretària General dels Socialistes d’Ontinyent, Rebeca Torró, ha qualificat de “històrics” els successius anuncis d’inversions amb fons de la Unió Europea en Ontinyent que s’han produït a les últimes setmanes, per valor de 3’1 milions d’euros. Torró s’ha felicitat perquè Ontinyent, “després d’estar molts anys oblidada pels governs del Partit Popular ara per fi està rebent l’atenció que mereix per traure endavant projectes bloquejats i necessitats latents. Ara som influents en els llocs on es prenen les decisions, i això està deixant-se notar”, destacava.

Cal recordar que entre abril i maig s’ha conegut la concessió a la ciutat de 2’5 milions d’euros del programa EDUSI, 500.000 euros per a la restauració de la muralla nord i un ascensor panoràmic al barri de La Vila, i 112.000 euros per a l’adquisició d’un bus elèctric, totes elles ajudes dotades amb fons del programa europeu FEDER i gestionades per la Generalitat Valenciana.

Torró es referia també als 3’7 milions d’euros al marge d’ajudes ordinàries que va consignar la Generalitat Valenciana als seus pressupostos autonòmics per a 2018, on destaca l’especial esforç inversor de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i vertebració del Territori, amb 1’7 milions per a actuacions de renovació urbana i habitatge o la primera anualitat de la despesa que les obres d’accés a la ciutat per l’Avinguda de Torrefiel. També destaquen els 500.000 euros per a l’anualitat de 2018 per a la creació de l’Hospital d’Ontinyent, 553.000 euros per a l’equipament de la residència de discapacitats i la reforma necessària per posar-la en marxa, o els 500.000 euros per a la creació del “Museu Valencià del Tèxtil 4.0” a l’antiga fàbrica de Revert.

Estes noves inversions s’afegeixen a altres executades als últims 3 anys a la ciutat per la Generalitat Valenciana i la Diputació, com ara les aportacions del Consell al Pla de Millora de Polígons Industrials (1’13 milions d’euros) o el programa “Avalem Joves Plus” (721.400 euros); o de la Diputació al Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (1’1 milions en vàries infrastructures públiques); l’Avinguda del Tèxtil (800.000 euros) o la pista d’atletisme del poliesportiu (400.000 euros).

Per a Rebeca Torró “la llista és enorme, perquè hem tingut també ajudes per als refugis antiaeris, les millores en camins i vials, millores als col·legis, etc, actuacions que a més de millorar el dia a dia dels veïns i veïnes i les potencialitats de la ciutat, ajuden a crear ocupació i activitat econòmica. Hem aconseguit que les administracions superiors giren la mirada cap a Ontinyent, la ciutat té capacitat d’influència al mapa polític valencià i això redunda en que s’atenen les peticions i necessitats que abans s’obviaven”, concloïa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Posposada la reunió sobre el nou hospital a petició de la Consellera de Sanitat

L’Ajuntament d’Ontinyent ha anunciat que la reunió per parlar sobre el nou hospital i els …