28/03/2024 - 11:40
Més

    Puig ofereix l’ajuda de la Generalitat per a recuperar la normalitat en les localitats afectades per les pluges

    Altres notícies

    El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha oferit l’ajuda de la Generalitat per a recuperar al més prompte possible la normalitat en les localitats de la Comunitat Valenciana afectades pel temporal de pluges. Així, el cap de l’Executiu valencià ha recordat la importància de la cooperació entre les diferents administracions per a “superar les dificultats generades” en diversos municipis.

    Segons Puig, “en qualsevol episodi d’emergències el fonamental és que no hi haja cap desgràcia personal, i totes les institucions han de col·laborar per a ajudar els veïns a eixir d’una situació difícil”.

    A més, el president ha instat a la responsabilitat i prudència de la ciutadania “ja que és bàsic -ha asseverat- que no es prenguen decisions equivocades i que siguem capaces de mantindre la serenitat”.

    Així s’ha manifestat aquest dijous el president de la Generalitat, qui s’ha desplaçat a les comarques afectades pel temporal i ha visitat els municipis d’Ontinyent i Oriola. Ximo Puig ha explicat que es tracta d’un episodi “del qual s’havia estat alertant durant tota la setmana” i que la DANA “està atacant durament moltes comarques de la Comunitat però molt especialment la Vall d’Albaida”, on s’ha produït un episodi de pluges de “gran intensitat”.

    Puig ha afirmat que la Generalitat abordarà “la recuperació, rehabilitació i restauració dels municipis quan acabe la DANA” i que els veïns i veïnes “tant d’Ontinyent com d’altres localitats de la Vall d’Albaida, així com d’Oriola i la Vega Baixa, a més de la resta de comarques de la Comunitat Valenciana comptaran amb el nostre suport”.

    A Oriola, on ha mantingut a l’Ajuntament una reunió informativa per a conéixer les incidències registrades en aquest municipi de la Vega Baixa, el president ha agraït així mateix el treball de les Forces i Cossos de Seguretat “per a garantir la seguretat de les persones”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -