20/04/2024 - 2:50
Més

    El PP comarcal homenatja a l’alcalde d’Aielo de Malferit

    Altres notícies

    El Partit Popular de la Vall d’Albaida ha homenatjat el que durant 12 anys consecutius (2007-2019) ha sigut l’Alcalde d’Aielo de Malferit, José Luis Juan Pinter, sempre en majoria absoluta per al PP i fins i tot en aquestes últimes eleccions municipals de 2019 el candidat a l’alcaldia que va obtindre major nombre de vots.

    El reconeixement a la trajectòria política de l’ex alcalde d’Aielo de Malferit va centrar la part més emotiva de la trobada dels populars de la comarca en l’esmorzar de Nadal celebrat aquest dissabte en Aielo. L’esmorzar nadalenc va reunir regidors, alcaldes i militants del PP de la Vall d’Albaida i va comptar amb la presència de dos alts càrrecs del Partit Popular; el Diputat Nacional, Vicente Betoret i el diputat autonòmic, Felipe Carrasco. Els dos diputats, al costat del President comarcal, Natalio Navarro, van ser els encarregats d’homenatjar en nom del PP comarcal a Pinter, qui durant l’acte va estar rodejat per la seua família, exregidors i membres del partit local i de la comarca.

    L’homenatge a l’ex Alcalde del Partit Popular a Aielo de Malferit, ara portaveu a l’ajuntament de Aielo, va consistir en el lliurament d’una placa de reconeixement a la seua labor durant anys per la millora i el benestar de la seua localitat.

    Les paraules d’agraïment a l’ex alcalde d’Aielo de Malferit van vindre tant del president comarcal, Natalio Navarro, com els dels diputats Vicente Betoret i Felipe Carrasco, els qui van coincidir a valorar el treball i l’esforç que durant tots els anys d’Alcalde va realitzar, així com a destacar que compleix amb els valors que defineixen sempre a les bones persones, el respecte i la humilitat.

    Pinter es va mostrar emocionat i agraït pel reconeixement del PP de la Vall d’Albaida cap a la seua persona i va voler compartir el moment amb el seu equip, la seua família, regidors i exregidores.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -