Cs Ontinyent sol·licita la Comissió d’Investigació per la inundació del Vicent Gironés

El portaveu de Ciutadans (Cs) d’Ontinyent, Juan Revert ha sol·licitat este matí “la creació d’una Comissió d’investigació per la inundació de l’edifici de primària del Col·legi Vicent Gironés”.

En primer lloc, Revert ha agraït “el treball de l’equip de govern per restablir les classes”, però ha aclarit que “una vegada resolta de forma temporal l’activitat escolar és hora d’assentar-se en una mesa per a analitzar el que succeïx i traure les conclusions oportunes”.

“Sería interessant que les administracions responsables explicaren als afectats i a la ciutadania en general quin ha sigut el planning de les obres o per què es va decidir començar la retirada de la coberta a l’hivern si les obres estaven previstes per a l’estiu”, ha manifestat Revert.

A més, ha argumentat “una altra de les respostes que es busca amb la comissió d’investigació és conéixer si algú va supervisar la marxa de les obres ja que com va explicar el director general, la coberta havia d’estar posada fa deu dies, però,” pel que s’ha vist, ningú es va molestar a comprovar que així fora”.

“La valoració econòmica dels danys ocasionats a les instal·lacions i material docent així com conéixer el pla de l’administració competent per a restaurar estos danys són altres dels motius pels quals s’ha presentat esta sol·licitud de comissió d’investigació”, ha detallat el regidor de Cs.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

UGT i CCOO també assistiran al Pacte per la Sanitat convocat per PSPV, Compromís i EU

La Unió General de Treballadors (UGT) del País Valencià, a través de la seua organització …