28/03/2024 - 9:02
Més

    Cs Ontinyent sol·licita la Comissió d’Investigació per la inundació del Vicent Gironés

    Altres notícies

    El portaveu de Ciutadans (Cs) d’Ontinyent, Juan Revert ha sol·licitat este matí “la creació d’una Comissió d’investigació per la inundació de l’edifici de primària del Col·legi Vicent Gironés”.

    En primer lloc, Revert ha agraït “el treball de l’equip de govern per restablir les classes”, però ha aclarit que “una vegada resolta de forma temporal l’activitat escolar és hora d’assentar-se en una mesa per a analitzar el que succeïx i traure les conclusions oportunes”.

    “Sería interessant que les administracions responsables explicaren als afectats i a la ciutadania en general quin ha sigut el planning de les obres o per què es va decidir començar la retirada de la coberta a l’hivern si les obres estaven previstes per a l’estiu”, ha manifestat Revert.

    A més, ha argumentat “una altra de les respostes que es busca amb la comissió d’investigació és conéixer si algú va supervisar la marxa de les obres ja que com va explicar el director general, la coberta havia d’estar posada fa deu dies, però,” pel que s’ha vist, ningú es va molestar a comprovar que així fora”.

    “La valoració econòmica dels danys ocasionats a les instal·lacions i material docent així com conéixer el pla de l’administració competent per a restaurar estos danys són altres dels motius pels quals s’ha presentat esta sol·licitud de comissió d’investigació”, ha detallat el regidor de Cs.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -