728×90 caixa onti
Home > Política > Compromís proposa al govern un projecte de recorreguts turístics per Ontinyent amb codis QR
sdr

Compromís proposa al govern un projecte de recorreguts turístics per Ontinyent amb codis QR

Des del Grup Municipal Compromís a l’Ajuntament hem proposat per registre d’entrada la creació d’una comissió de treball formada per membres de la regidoria d’educació, dels centres educatius, els tècnics de l’ajuntament i coordinada per Vicent Xavier Vila com a proposant per a portar endavant aquest projecte. “Consisteix a identificar llocs, carrers i monuments posant plaques amb codis de QR, per a després crear diferents rutes històriques per a conèixer als principals personatges, monuments i llocs destacats de la localitat a través dels noms dels seus carrers, viatjant per tota la població” explica el nostre portaveu local Vicent Xavier Vila.

Altra característica de la proposta de Compromís és la implicació i conscienciació de la joventut d’Ontinyent, “és un projecte que posa en contacte als centres de secundària de la localitat, tots aquells que vulguen afegir-se, tant centres públics com concertats, principalment als departaments d’història en col·laboració amb altres departaments i a les direccions dels diferents centres, així com en l’ajuntament d’Ontinyent per tirar endavant esta il·lusionant aventura” ha afirmat Vila en la proposta que s’ha presentat hui dijous 22 de novembre. Vila ja s’ha ficat en contacte amb alcaldia per a demanar una reunió i explicar els detalls del projecte i estudiar la seua viabilitat.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent fa la seua aportació per a millorar els pressupostos de 2019

El Grup Municipal Compromís a l’Ajuntament està d’acord en les línies generals dels pressupostos municipals de 2019 i aporta el seu punt de vista en habitatges, oci, turisme, patrimoni i esports