728x90px covid-aj-onti-01

Compromís per Ontinyent denuncia la manipulació i l’ús partidista que fa el govern de Rodríguez dels canals institucionals

Compromís per Ontinyent ha manifestat el seu malestar amb l’ús que des del govern municipal està fent-se dels canals institucionals. El regidor i portaveu de la formació valencianista, Nico Calabuig, i la regidora Paloma Alberola han denunciat que “la majoria absolutista de Rodríguez està manipulant i fent un ús partidista dels mitjans institucionals, que paguem totes i tots, i que només inclouen la versió oficial del govern, obviant als grups de l’oposició, que també hem sigut escollits per la ciutadania. El nou partit del senyor Rodríguez està adoptant massa prompte els més rancis vicis de la vella política, tot demostrant tindre poca cultura democràtica”.

En aquest sentit, Nico Calabuig apuntava que “el Facebook, el Twitter, la web municipal i les notes de premsa de l’Ajuntament només ofereixen una veu única, la de La Vall ens Uneix. Açò redueix la qualitat democràtica del consistori, ja que es barregen institució i partit, utilitzant diners públics per a cantar les glòries de la majoria absolutista”.

“Si observem el perfil de Twitter de l’Ajuntament, en l’últim Plenari hi ha diverses publicacions de les intervencions de la regidora d’Hisenda, Natalia Enguix, quan estava defensant el Pressupost Municipal 2020. Per contra, no hi ha ni rastre de les intervencions de l’oposició, on vam valorar i incorporar critiques a diversos aspectes d’aquest pressupost. Qui s’informe a través d’aquest canal, pensarà que l’oposició no existeix a Ontinyent”, ha destacat Calabuig.

Per la seua banda, la regidora Paloma Alberola ha assenyalat que “primer no es convocava Plenari ordinari, i quan el convoquen ens silencien als canals institucionals, a més de negar-se rotundament a retransmetre les sessions plenàries per televisió i fer-les accessibles a tota la població. Sembla que tenen por que les ontinyentines i els ontinyentins puguen observar les seues actituds i comportaments”.

Així mateix, segons Alberola, “quan debatem durant el Plenari els membres del govern no intervenen fins que els grups de l’oposició hem fet el segon torn de paraula, per evitar que puguem respondre a les seues rèpliques. A més, com ja vam denunciar temps enrere, es burlen, fan sorolls i ens falten al respecte mentre intervenim, com vam haver de patir per part del cap de gabinet del senyor alcalde en el Plenari del passat dijous”.

Calabuig i Alberola han conclòs incidint en “el greu descens en la qualitat democràtica d’aquest Ajuntament que suposa silenciar i no respectar als representants escollits per la ciutadania en les urnes. És sorprenent observar com el senyor Rodríguez ha passat de liderar un govern de Compromís, el Partit Socialista i Esquerra Unida que va regenerar l’Ajuntament, a fundar un partit que està generant una gran crispació, i copiant i superant els pitjors vicis i actituds de la majoria absoluta de Lina Insa”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’alcalde reunix telemàticament els portaveus per informar-los de les mesures contra el Coronavirus

L’acalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, es va reunir ahir de manera telemàtica els portaveus dels diferents …