728x90px covid-aj-onti-01

La Vall Ens Uneix proposa comunicar el Pont Vell i el Pont Nou amb una ruta paisatgística

La Vall Ens Uneix ha anunciat la inclusió al seu programa electoral a Ontinyent de la creació d’una ruta paisatgística de vianants que comunique el Pont Nou (o de la Paduana) amb el Pont Vell, paral·lela al marge dret del riu Clariano.

Aquesta ruta, de més de 600 metres lineals, se sumaria a les accions previstes pel Govern d’Ontinyent dins el projecte “Riu Viu” per revitalitzar l’entorn del riu Clariano.

L’alcalde d’Ontinyent i cap de llista de la formació valldalbaidina, Jorge Rodríguez, explicava que “es tracta d’una ruta que dona continuïtat al treball encetat esta legislatura perquè el riu Clariano deixe de ser una frontera per a ser un punt d’encontre i oci per a la ciutadania. A més serà també un nou pas al foment de la mobilitat sostenible i en l’aprofitament turístic dels espais urbans”, assenyalava. En concret, aquesta nova ruta de vianants es faria realitat en connectar el nou parc situat baix el pàrking de l’antiga fàbrica de Paduana amb el Trinquet de Gomis, i enllaçar al seu torn amb la vorera creada al marc de les obres de recuperació del tram dret del Clariano en les que ha estat treballant l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de València. 

“Riu Viu” preveu una inversió global de 6’5 milions d’euros, dels quals més de 2’7 ja han estat executats, contractats o estan en fase de licitació. És el cas de les referides obres entre el Trinquet de Gomis i el Pont Vell; els enderrocs de naus de l’antiga Fàbrica de Revert i la 1ª fase de rehabilitació per al nou Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana; les obres de condicionament de l’espai lliure al marge dret del riu; la rehabilitació del Pont Vell o l’inici del projecte d’accessibilitat a La Vila i tractament de la Muralla Nord, entre d’altres.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El servei d’atenció acumula ja 242 intervencions

El servei d’atenció a la gent gran o amb mobilitat reduïda posat en marxa per …