728x90px covid-aj-onti-01

Estudien una nova inversió per seguir modernitzant els polígons industrials

L’Ajuntament d’Ontinyent va a sol·licitar ajudes a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per tal d’executar una nova inversió de 550.000 euros per seguir modernitzant els polígons industrials de la ciutat. L’alcalde, Jorge Rodríguez, acompanyat pels regidors Joan Sanchis (Territori), Pablo Úbeda (Promoció Econòmica) i Manuel Cuesta (Serveis Municipals) visitava aquest dilluns la finalització de les obres del nou itinerari de vianants que comunica el casc urbà amb l’antiga fàbrica Tèxtils Aparicio, executat també amb ajuda de l’IVACE.

Allí, l’alcalde destacava que l’obra finalitzada “permetrà una comunicació millor i més sostenible amb el Polígon de Sant Vicent”, amb un itinerari enllumenat de 400 metres de llargària i al voltant de 4 metres d’ample, a més de millores a la pavimentació asfàltica que estaven pendents d’una actuació anterior. A més a més, s’han abordat dues qüestions “fonamentals”, millorar la recollida d’aigües que baixaven del Camí dels Presos i feien malbé el barranc; i canalitzar la conducció d’aigua potable al polígon amb una nova canonada de fundició que evitarà els problemes de l’anterior canalització, que presentava problemes en episodis de pluja.

Les noves actuacions plantejades, que seran aprovades esta setmana en un ple extraordinari, suposarien una inversió de 550.000 euros, a finançar al 50% entre Ajuntament i IVACE. La primera, valorada en al voltant de 200.000 euros, suposaria finalitzar la urbanització del Carrer Diables amb noves voreres i millores en l’enllumenat, zona d’estacionament i pavimentació; mentre que la segona seria confrontant a l’actuació que es visitava hui, i suposaria la creació d’un nou accés de vianants als polígons des del Parc del Guardian (Corba de El Salvador) fins al Camí dels Presos i La Pòlvora i l’estabilització dels talussos de la zona. Esta intervenció, amb un cost estimat de 350.000 euros, dotaria d’una connexió més segura entre el casc urbà, els polígons i esta zona del disseminat. Estes actuacions permetrien arribar als 6 milions d’euros acumulats en millores a totes les zones industrials a l’últim lustre.

L’alcalde incidia en l’interès d’aprofitar les ajudes d’altres administracions “per seguir aprofundint en la nostra aposta per comptar amb polígons més amables i units a l’entorn de la ciutat, que ens permeten a ser cada volta més competitius i generar més llocs de feina. Si els pobles de platja inverteixen als seus passeigs, les ciutats amb ADN industrial hem d’apostar pels nostres polígons”, concloïa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Personal autònom i microempreses ja poden accedir a través de l’IVF a préstecs al 0%

El Institut Valencià de Finances (IVF) ha modificat les condicions de les seues línies de …