5 esportistes femenines d’elit, madrines del projecte “Esport i Dona” d’Ontinyent

Fins a 5 dones vinculades a l’esport femení d’elit exercien de madrines del projecte “Esport i Dona” posat en marxa per la regidoria d’Esports d’Ontinyent. La Directora del programa “Mujer i Deporte” del Consejo Superior de Deportes (CSD), Natalia Flores, l’entrenadora de fútbol, Patricia Campos i les esportistes internacionals Conxa Montaner, Ana Carrascosa i Marina Ferragut, que acudien a la Sala Gomis per participar a una taula rodona al marc de L’Escola de Famílies municipal, assistien prèviament a la presentació d’aquest projecte.

“Esport i Dona” té com a objectiu visibilitzar les dones esportistes per aconseguir incrementar la pràctica esportiva femenina i l’augment en les inscripcions de xiquetes en les escoles esportives municipals. En aquesta campanya participen els clubs d’Ontinyent que tenen xiquetes i escoles esportives municipals per tal de crear referents esportistes femenines en els llocs del Poliesportiu i escoles on s’instal·larà la campanya. Natalia Flores va destacar que el programa “Esport i Dona” “és un exemple a seguir” i manté la mateixa línia d’acció que des del CSE es persegueix amb el programa Universo Mujer o Mujer y Deporte.

L’acte comptava també amb la presència de la primera tinent d’alcalde, Rebeca Torró i del regidor d’Esports, Óscar Borrell, qui van coincidir en destacar com a “fonamental” que les xiquetes i joves tinguen exemples a seguir al món de l’esport. “Actes com el de hui ajuden a visibilitzar l’esport femení i potenciar l’accés de la dona a l’esport. Cal que les dones tinguen una plena igualtat en les condicions d’accés a l’esport i poder democratitzar-lo”, destacaven.

Durant la taula redona, les esportistes van fer un repàs de la seua vida i van exposar la importància de tindre referents, així com el paper destacat dels mitjans de comunicació per mostrar i donar a conèixer a les esportistes. Així mateix, també es van analitzar tots els entrebancs que té una esportista de nivell per a obtenir èxit.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Aclariment de la Generalitat sobre les retallades de l’EOI Ontinyent

Des de la Generalitat es demana que no es facen acusacions infundades sobre fets que …