Més de 1.000 persones passen per la pista de patinatge en el primer cap de setmana

Comerciants, entitats esportives i centres educatius es bolquen amb la iniciativa

Més de 1.000 persones han passat aquest cap de setmana per la pista de patinatge sobre gel d’Ontinyent, des que es posara en funcionament el passat divendres a la Plaça de Sant Domingo, on romandrà durant tots les festes nadalenques. Marco Sanz, responsables de l’empresa promotora Gel-Ice, confirmava que “l’acollida que està tenint la iniciativa de la pista de patinatge sobre gel a Ontinyent és molt bona, inclús si es compara amb la registrada en grans ciutats com Benidorm o Alcoi”.

L’acceptació entre els comerciants, centres educatius i entitats esportives està estant molt alta. Cal recordar que col·legis de la ciutat han organitzat desplaçaments amb els seus alumnes a la pista, i que tant la Confederació Empresarial de La Vall d’Albaida (COEVAL) com l’associació de comerciants COMERÇ IN han mostrat públicament el seu recolzament a la idea plantejada per l’ajuntament.

Marco Sanz explicava que l’aposta de la seua empresa per Ontinyent és ferma perquè “és una ciutat que te ganes de fer coses diferents per atraure activitat econòmica i dinamitzar el seu comerç”. En aquest sentit, ha afegit que les xifres d’assistència justifiquen el fet que la seua empresa haja assumit els costos energètics i de muntatge de la pista de patinatge. Cal advertir que en anys anteriors, la instal·lació esta mateixa pista ha suposat un cost superior als 18.000 euros a altres ajuntaments, a banda de les despeses en electricitat.

La pista de patinatge sobre gel romandrà oberta a la Plaça de Sant Domingo d’Ontinyent fins al 8 de gener, complementant-se amb altres atractius dispostos a la ciutat durant estes festes, com són el Betlem de la Plaça de l’Ajuntament o el Mercat Nadalenc que tindrà lloc de cara a la setmana de reis a la Plaça de la Concepció i el Carrer Major.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ferida una dona en un accident de cotxe i camió al Palomar

Aquest migdia, al voltant de les 12:20h, s’ha produït un accident entre un camió i …

2 comentaris

  1. Avatar

    Enhorabona Jorge Rodriguez, vosté ha demostrat que pensa en els xiquets. Crec que ha estat molt encertat programar un Nadal per als més menuts.
    La despesa de llum pot ser que siga més important però imagine que també aumentarà els dies de festes de moros i cristians, en la fira, etc. Jo et felicite i l’anime a que continue amb aquestes propostes que demostren un caràcter més obert i modern, justament el que aquest poble necessita.