L’Olleria inverteix les ajudes de Diputació en la millora de l’entorn urbà

L’Ajuntament de l’Olleria està desenvolupant ara mateix dos projectes de millora de l’entorn urbà a la Font Vella i a la Riba. Aquestes actuacions s’inclouen dins el programa d’adequació urbana que va començar el 2015 amb el Parc de la Font Vella, i que continuen el 2017 amb la Zona Verda de la Font Vella i la Zona Verda de la Riba.

Per a l’Alcalde de l’Olleria, Julià Engo, «el govern municipal ha decidit escometre les obres d’enjardinament d’un espai històric de la població, per tal de dignificar i millorar un àrea del municipi. L’alternativa que projectem, en la seua integritat, es basa en la idea de respectar el traçat de la població i utilitzar-la com a suggeridora d’un recorregut paisatgístic dissenyador del nou espai de jardí, qualificat al vigent pla General urbanístic de la població, i alhora millorem la pròpia viabilitat de la zona».

«Primer vam començar amb el Parc de la Font Vella -continua Julià Engo- i ara estem treballant amb la continuació natural del que era el barranc del Convent per adequar una zona que estava molt degrada i que no havia tingut cap actuació municipal en anys. I al mateix temps creem nous espais oberts per a gaudiment de la ciutadania com ara un parc, una zona verda i un auditori a l’aire lliure, i millorem l’evacuació de les aigües pluvials que inunden la zona sempre que plou fort».

500.000€ d’inversió

El cost global de les tres fases està al voltant del mig milió d’euros. 148.000 el Parc de la Font Vella, 143.000 la zona verda de la Font Vella, i 150.000€ la tercera fase que afecta a la zona de la Riba. Aquestes inversions han estat finançades íntegrament per diversos plans de la Diputació de València. A més cal afegir el diners de les adquisicions dels terrenys, a càrrec dels pressupostos municipals, i les ajudes per les destrosses de les pluges del Consell. Totes aquestes actuacions juntes estan al voltant dels 60.000€.

Font: Ajuntament de l’Olleria

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL convoca un webinar sobre sobre les claus per a enfortir a les empreses davant la crisi del COVID-19

El webinar que serà en línia i tindrà un enfocament molt pràctic se celebrarà el …