728x90px covid-aj-onti-01

L’Oficina Municipal d’habitatge ajudarà a la rehabilitació de vivendes i vivenda jove entre altres

La presentació de l’Oficina Municipal d’Habitatge ha sigut hui. Una aposta per “centralitzar totes les accions i serveis relatius a l’habitatge i que abarquen diferents àrees i regidories: Urbanisme, Joventut, Benestar Social, Sostenibilitat, Promoció activitat.”

 

Joan Gilabert, cap de llista, ha manifestat que “Compromís aposta per un canvi organitzatiu, un canvi orientat a facilitar i millorar els serveis a la ciutadania, un canvi per modernitzar l’Ajuntament”. Un primer compromís ferm i real amb la ciutadania d’Ontinyent que abordarà el “foment de la rehabilitació de vivendes al Poble Nou i la Vila”. Per a Gilabert “des de compromís volem fer propostes realitzables i dotem la gestió de subvencions municipals per a la rehabilitació de vivendes amb un pressupost estimat de 150.000€/any”. Aquesta reestructuració aglutinarà tots els tràmits referents a la vivenda i per tant temes com la “captació de subvencions a la rehabilitació d’altres administracions i la tramitació de cèdules d’habitabilitat de segona ocupació també es tramitarien des d’aquesta oficina”.

 

Silvia Ureña, tercera a la llista, ha explicat les implicacions socials que la proposta organitzativa d’habitage comporta per a tot el poble. “Aquesta proposta dóna suport a la emancipació dels joves i a les persones amb dificultats econòmiques” amb la gestió d’ajudes per a “vivenda jove, ajudes socials per al pagament d’hipoteques i per evitar desnonaments i la creació d’una Borsa de Mediació per al lloguer social” amb un pressupost de 40.000€/any amb 100€/mes per vivenda en tot el poble i 120€/mes en vivendes del Poble Nou i la Vila.

 

Fran Quesada, segon a la candidatura, ha explicat la part del projecte que afecta al “foment de l’activitat econòmica en quant a l’eficiència energètica de les vivendes”. Aquesta nova Oficina Municipal d’Habitatge inclouria entre els seus serveis “l’auditoria d’eficiència energètica gratuïta sols condicionada a l’actuació posterior intervenció en la vivenda i també inclouria la gestió d’ajudes per actuacions d’eficiència energètica amb un pressupost inicial de 60.000€/any”. Quesada ha destacat que “el més important que veig aci és el treball d’equip d’una proposta que afecta a diferents aspectes com són les tres arees presentades”.

 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Els valencians demostrem un major compliment del confinament que la resta d’Espanya

L’anàlisi de mobilitat de la xarxa de telefonia mòbil mostra que els valencians i les …